Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

lampa 6p6c se poate folosi la ceva?

Vizitator livio27

Postări Recomandate

• Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Kosmin

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator viobio

se poate folosi intr-un amplificator audio?eu nu prea am gasit nimic pe net despre eadaca e nevoie pun si cateva poze cu ea...e mai ciudata e neagra toata...Multumesc

se poate folosi orice schema cu EL84sunt oarecum similaresau scheme cu 6V6 ,varianta americana a lui 6p6
Link spre comentariu

se poate folosi intr-un amplificator audio?eu nu prea am gasit nimic pe net despre eadaca e nevoie pun si cateva poze cu ea...e mai ciudata e neagra toata...Multumesc

daca te uitai pe net gaseai scheme garla(atat la rusi cu 6pi6C) cat si in vest cu 6v6parca erau si pe forum scheme cu 6p6s, intrebai daca se poate folosi la ceva dupa ce cautai si tu putin viewtopic.php?f=28&t=11550&p=92674&hilit=6p6s#p92674iar in completarea lui viobio, 6p6s poate inlocui si 6p1p (cel putin asa zic rusii)poftim inca un topic viewtopic.php?f=28&t=12503&start=0&st=0&sk=t&sd=ain concluzie discutia se poate continua intr-un din cele 2 topicuri amintite mai sus.
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări