Vizitator livio27 Postat Noiembrie 7, 2009 Partajează Postat Noiembrie 7, 2009 se poate folosi intr-un amplificator audio?eu nu prea am gasit nimic pe net despre eadaca e nevoie pun si cateva poze cu ea...e mai ciudata e neagra toata...Multumesc Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Noiembrie 7, 2009 Partajează Postat Noiembrie 7, 2009 se poate folosi intr-un amplificator audio?eu nu prea am gasit nimic pe net despre eadaca e nevoie pun si cateva poze cu ea...e mai ciudata e neagra toata...Multumescse poate folosi orice schema cu EL84sunt oarecum similaresau scheme cu 6V6 ,varianta americana a lui 6p6 Link spre comentariu
Kosmin Postat Noiembrie 7, 2009 Partajează Postat Noiembrie 7, 2009 se poate folosi intr-un amplificator audio?eu nu prea am gasit nimic pe net despre eadaca e nevoie pun si cateva poze cu ea...e mai ciudata e neagra toata...Multumescdaca te uitai pe net gaseai scheme garla(atat la rusi cu 6pi6C) cat si in vest cu 6v6parca erau si pe forum scheme cu 6p6s, intrebai daca se poate folosi la ceva dupa ce cautai si tu putin viewtopic.php?f=28&t=11550&p=92674&hilit=6p6s#p92674iar in completarea lui viobio, 6p6s poate inlocui si 6p1p (cel putin asa zic rusii)poftim inca un topic viewtopic.php?f=28&t=12503&start=0&st=0&sk=t&sd=ain concluzie discutia se poate continua intr-un din cele 2 topicuri amintite mai sus. Link spre comentariu
Postări Recomandate