Vizitator viobio Postat Noiembrie 13, 2009 Partajează Postat Noiembrie 13, 2009 Ma numar printre cei ce se vor ' sacrifica ' sa te insoteasca in Amzei.... Sigur trebuie facut un schimb de impresii ' la cald ' .... in cunostiinta de cauza (dupa vizitarea HI-FI Arena ) , consider subiectul de o reala importanta dar nu trebuie neglijata partea sociala , daca avem aceleasi interese...bineinteles!trebuie sa socializam si sa discutam in contradictoriu!poate vine si userul Dudikoff! am pentru el niste fese si o galeata de gips! Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Noiembrie 13, 2009 Partajează Postat Noiembrie 13, 2009 s-ar putea sa ajung si eu pana la urmaziceti-mi si mie unde se tine ca site-ul lor e picat :cry: Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Noiembrie 13, 2009 Partajează Postat Noiembrie 13, 2009 s-ar putea sa ajung si eu pana la urmaziceti-mi si mie unde se tine ca site-ul lor e picat :cry:pe Calea Victoriei,hotel Radison fost Bucurestila et 1 Link spre comentariu
zal Postat Noiembrie 13, 2009 Partajează Postat Noiembrie 13, 2009 Da, la 11 vin ?i eu, aduc ceva cd-uri, de?i nu cred c? ne las? s? cotrob?im pe acolo. Viobio, s?-?i aduc tarozii ?i ni?te l?mpi. Link spre comentariu
fcon Postat Noiembrie 13, 2009 Partajează Postat Noiembrie 13, 2009 ... poate vine si userul Dudikoff! am pentru el niste fese si o galeata de gips!Punem ghips, sau numai il schimbam pe cel vechi? (asta dac-am inteles bine si nu-i vorba de fese-poponetze, ca am inteles ca gasim si-acolo!).---------------Noapte buna si ne vedem maine, in tinuta lejera. Link spre comentariu
danzup Postat Noiembrie 14, 2009 Partajează Postat Noiembrie 14, 2009 Da, la 11 vin ?i eu, aduc ceva cd-uri, de?i nu cred c? ne las? s? cotrob?im pe acolo. Viobio, s?-?i aduc tarozii ?i ni?te l?mpi. Si eu aduc sursa smps pentru ampliful cu El11 zal ! Link spre comentariu
danzup Postat Noiembrie 14, 2009 Partajează Postat Noiembrie 14, 2009 http://i34.tinypic.com/24wvpd4.jpg http://i36.tinypic.com/2vw5qpe.jpg http://i38.tinypic.com/97ljyb.jpg http://i36.tinypic.com/29lmpzq.jpg transportul Rokna : http://i33.tinypic.com/35a2bkh.jpg altele: http://i33.tinypic.com/30jsqra.jpg Link spre comentariu
zal Postat Noiembrie 14, 2009 Partajează Postat Noiembrie 14, 2009 F?cui ?i eu cîteva poze: HIFIArena 2009 zip Link spre comentariu
fcon Postat Noiembrie 14, 2009 Partajează Postat Noiembrie 14, 2009 Toata expozitia s-a rezumat la 2-3 camere cu TV-uri, laptopuri, DVD-uri si 3-4 camere cu scule audio + 2 provideri TV.- diversitate mica a numelor mari din HiFi si Hi-end. Toata lumea a venit cu monstri, monoblocuri cat niste case de bani, facute sa sonorizeze stadioane; cateva pick-up-uri "normale"; un magnetofon (un Revox refurbished, minunat, de altfel); cateva incinte fara stralucire, decat poate a lacului;- prezenta sclipitoare a transportului de la Rockna, cu o un sunet liniar, corect, detaliat si surprinzator de curat, pe puterea proprie, un amplificator cu, probabil, MOS-uri laterale (interiorul acestuia il vedeti intr-una din imaginile postate de ); de altfel, Nucu Jitariu a fost o prezenta deosebit de agreabila, un munte de modestie si profesionalism;- dintre amplificatoarele care au performat in cele doua ore cat m-am vanturat pe-acolo, Electrocompanietul mi s-a parut cu cel mai bun sunet; McIntosh-urile au fost dezavantajate de calitatea incintelor McIntosh, care nu aveau ca cauta acolo.- cel putin astazi, sambata, au fost destui vizitatori in perioada 11-14, care au raspuns instinctiv la sunetul analog (cand a inceput sa functioneze Revox-ul, pe monoblocurile McIntosh, camera s-a umplut imediat de vizitatori) sau la cel al amplificatoarelor pe lampi. N-am apucat sa ascultam pick-up-urile, Bryston, Marantz, Advance Acoustics si altele...- nu au fost prezentate fineturi; integratele/monstrii pe tranzistori/CI au avut sunet bun, curat, normal; despre tancurile cu 6-8 KT-uri/canal (Electrocompaniet, McIntosh), in afara de putere si sunet bun (am si evidentiat Electrocompaniet-ul mai sus), nimic care sa ma impresioneze in mod deosebit.Eu m-am lamurit si, fara sa trag nicio spuza pe nicio turta, nu pot decat sa indemn la constructii DIY; puteti fi fericiti si linistiti cu sunetul statiilor voastre. Cred ca multe realizari DIY, pe incinte bune si volum obisnuit, sunt cel putin la egalitate cu cele prezentate la acest HiFi Arena, intr-un blind-test obisnuit. Avea dreptate Jack (AudioConcept), care spunea ca, daca vrem sa auzim mai de Doamne-ajuta, mai bine mergem la show-room, unde putem asculta in tihna, in mediu controlat, setupuri diferite, dupa pofta inimii.Ne-am intalnit cu cativa colegi de pe elforum si de pe alte forumuri; am schimbat impresii si le-am continuat, intr-un grup mai restrans, la o cafenea "dupa colt"...Una peste alta, cateva ore placute, intr-un mediu familiar... Link spre comentariu
zal Postat Noiembrie 15, 2009 Partajează Postat Noiembrie 15, 2009 Doar atît, nu mai zice nimeni nimic? Link spre comentariu
hpavictor Postat Noiembrie 15, 2009 Partajează Postat Noiembrie 15, 2009 Vizitarea HI-FI Arena si-a atins scopul ! Cativa ne-am revazut , cu altii ne-am cunoscut , urmeaza sa selectam , sa analizam si sa folosim cate ceva din ceea ce am vazut ! Ca nivel de finisaj poate nu ,dar probabil ca se poate construi ( in regim DIY )aproape orice echivalent cu ceea ce era expus acolo , intarind asta constructori ca FELIXX sau a unui real exemplu de urmat , d-nul Nucu Jitariu ( user-ul LUPUL ROZ ) care si-a expus produsele cu un succes deosebit la vizitatori ( experti audiofili , constructori DIY si snobi gura-casca) . Auditii placute si succes in constructii de calitate ! . Link spre comentariu
VTP Postat Noiembrie 15, 2009 Partajează Postat Noiembrie 15, 2009 Ieri (sambata) am ajuns aproape de ora 15,00, din care cauza, probabil, nu am mai avut sansa de a ma intalni cu unii dintre prietenii cu care as fi vrut sa schimb o opinie. In mare, concluziile personale sunt:- prezenta subtire, chiar si in partea TV, unde se zbat pe piata, colosii, comparativ cu "limbricii" din audio!!!- remarcabila, euforia audiophililor !!!;- Interesanta solutia McIntosh, incinte inchise cu dif. subwoofer, care nu s-au dezis de acuratetea basului, completata de media + 5 calote. Incintele, solicitand din principiu, U+I din plin, tratate de monoblocuri cu aspectul inconfundabil al firmei, capabile sa satisfaca solicitarile de putere;- Ideea de "sistem de criza" a Audioconcept-ului, a oferit, de departe cel mai placut sunet, si , in conditii de casa, cu minim de efort se poate considera un sistem care sa permita satisfactie pe termen indelungat unui meloman serios. In plus, cei care mai vor sa faca o investitie in aceste timpuri "de trait bine", cred ca pot gasi un sfat incarcat cu mai putin marketing la Jack. Ceea ce azi conteaza, alaturi de diversitatea de produse oferite.- Atunci cand am abordat constructia unei incinte cu linie de transmisie, documentarea prealabila m-a impins catre cele cateva firme care abordau aceasta solutie mai dificila. Cateva mai activeaza si azi si sunt prezente si in domeniul consumer : T+A, Howard si PMC. Ultima, care are un nume prestigios in domeniul pro, de decenii bune, e mai putin cunoscuta la noi in domeniul hi-fi, in mare masura si datorita unor preturi mari pentru piata noastra. La Arena, incintele EB1 erau alimentate de monoblocurile NEMO Electrocompaniet, niste obiecte mari si puturoase, nepotrivite pentru majoritatea incintelor britanice, dar promovate de dealer(in detrimentul incintelor).Pot spune ca din toata expozitia, acestea au dat dovada de cel mai bun si corect sunet, chiar daca amplificarea nu era potrivita, nici conditiile de expozitie potrivite.As vrea sa remarc un lucru extrem de important mai ales pe acest forum al celor care sunt preocupati sa LUCREZE: incintele TL sunt scumpe necesitand multa manopera, sunt mai dificil de pus la punct necesitand munca si experienta, sunt propice pentru abordarile DIY, azi se pot aborda de catre oricine vrea sa experimenteze. Material documentar se gaseste destul pe net si cu putin efort si investitii relativ mici se pot obtine rezultate spectaculoase. Ganditi-va!!!!- Dynaudio nu se dezice! Din an in an .......... mai RAU!Un lucru cred ca ar fi trebuit sa remarce oricine: un BR prost gandit e catastrofal, incinta inchisa, TL au de departe un bas mult mai rezolut, mai rapid si mai putin obositor. In rest: silence! Link spre comentariu
fcon Postat Noiembrie 15, 2009 Partajează Postat Noiembrie 15, 2009 - remarcabila, euforia audiophililor !!! Se pare ca oamenii, indiferent de apartenenta la un forum sau altul, s-au simtit minunat, cu sau fara contributia lui Bachus!--------------------In completarea imaginilor postate de si , iata niste linkuri cu alte imagini de la expozitie:- firme participante - http://forum.audiofil.ro/index.php?board=7.0- transmisia "live" a intalnirii forumistilor de pretutindeni, de la camera 105 http://forum.audiofil.ro/index.php?topic=1591.0 (de pe la pagina 5 incep sa apara si cei de-aici, incepand cu ) Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Noiembrie 15, 2009 Partajează Postat Noiembrie 15, 2009 pe mine m-au botezat din florin dragomir in florin dumitru Link spre comentariu
fcon Postat Noiembrie 15, 2009 Partajează Postat Noiembrie 15, 2009 pe mine m-au botezat din florin dragomir in florin dumitru Scuze, repezeala si greseala, mielu' si purcelu' sunt de la mine! Au corectat rapid, ca si alte greseli minore, facute din repezeala.Pe aceeasi pagina mai erau marcati inca doi vizitatori cu "elforum??"; ii cunoasteti? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum