Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Hi-Fi Arena Bucuresti 2009

felixx

Postări Recomandate

• Răspunsuri 62
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• fcon

11

• zal

7

• felixx

6

• danzup

5

Top autori în acest subiect

Sper din tot sufletul cu aceasta ocazie sa ne cunoastem si personal , sa schimbam impresii , opinii , pareri si puncte de vedere diferite sau comune pentru ca reprezentam o unitate in diversitate ! Propun pe data de 12.10 ( sau 15.10 ) in jurul orelor 15.00 sa strangem echipa ,daca aveti propuneri va rog sa interveniti , pentru a putea programa toata lumea din timp activitatile din zilele respective . Va urez succes si constructii de calitate !

Link spre comentariu

Sper din tot sufletul cu aceasta ocazie sa ne cunoastem si personal , sa schimbam impresii , opinii , pareri si puncte de vedere diferite sau comune pentru ca reprezentam o unitate in diversitate ! Propun pe data de 12.10 ( sau 15.10 ) in jurul orelor 15.00 sa strangem echipa ,daca aveti propuneri va rog sa interveniti , pentru a putea programa toata lumea din timp activitatile din zilele respective . Va urez succes si constructii de calitate !

confirm si eu prezentza alaturi de viobio si hpavictor!
Link spre comentariu

Sambata sa fie! :aplauze Vreau sa vad ce sunet se "poarta" acum; n-am mai fost de cativa ani intr-un show-room...Personal, mi-ar conveni pe la 10.30; banuiesc ca dupa-amiaza, fiind zi libera, va fi destula lume.Dintre colegii din alte orase, vine cineva?

Link spre comentariu

M? bate gîndul s? vin ?i eu, de?i mi-e team? c? o s? m? enervez acolo (pre?uri, fi?e, etc). M? gîndesc c? mîine ar fi mai liber, c? e sfîr?it de s?pt?mîn?... dac? nu, sîmb?t?, oricum s? nu ne ducem dup? masa tîrziu, s? avem timp de cîrcotit pe acolo. Diminea?a pe r?coare ar fi bine. Ne las? cu aparatele foto? :nas:

Link spre comentariu

Va lasa cu ce vreti voi......fara grija...Atentie la fete.....Nu prea sunt aceleasi in fiecare an.O auditie serioasa oricum nu se poate face intr-o camera de hotel,nu mai vorbim de comparatii concrete,insa se pot schimba idei,se pot face diferente minime intre cabluri (pentru cei care nu sunt convinsi de acest lucru...),se pot asculta ceva piese preferate......(atentie la empetrei). :a:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări