felixx Postat Noiembrie 6, 2009 Partajează Postat Noiembrie 6, 2009 Pentru schimburi de idei,comentarii,sfaturi si impresii,un loc de intalnire: http://www.hifiarena.ro/www/ Link spre comentariu
fcon Postat Noiembrie 7, 2009 Partajează Postat Noiembrie 7, 2009 ... corect!Ar fi fain sa ne si vedem! Dac-ar fi sa stabilim o zi si-o perioada a acelei zile (dimineata/dupa-amiaza), chiar s-ar putea! Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Noiembrie 7, 2009 Partajează Postat Noiembrie 7, 2009 Pentru schimburi de idei,comentarii,sfaturi si impresii,un loc de intalnire:http://www.hifiarena.ro/www/poate ne intilnim acolo!hai sa facem o gasca!eu voi veni sigur,stiu ca mai veni si fcon Link spre comentariu
EmyRulz Postat Noiembrie 7, 2009 Partajează Postat Noiembrie 7, 2009 Si eu vin mai mult ca sigur. Link spre comentariu
hpavictor Postat Noiembrie 7, 2009 Partajează Postat Noiembrie 7, 2009 Sper din tot sufletul cu aceasta ocazie sa ne cunoastem si personal , sa schimbam impresii , opinii , pareri si puncte de vedere diferite sau comune pentru ca reprezentam o unitate in diversitate ! Propun pe data de 12.10 ( sau 15.10 ) in jurul orelor 15.00 sa strangem echipa ,daca aveti propuneri va rog sa interveniti , pentru a putea programa toata lumea din timp activitatile din zilele respective . Va urez succes si constructii de calitate ! Link spre comentariu
vaska2222 Postat Noiembrie 7, 2009 Partajează Postat Noiembrie 7, 2009 Sper din tot sufletul cu aceasta ocazie sa ne cunoastem si personal , sa schimbam impresii , opinii , pareri si puncte de vedere diferite sau comune pentru ca reprezentam o unitate in diversitate ! Propun pe data de 12.10 ( sau 15.10 ) in jurul orelor 15.00 sa strangem echipa ,daca aveti propuneri va rog sa interveniti , pentru a putea programa toata lumea din timp activitatile din zilele respective . Va urez succes si constructii de calitate !confirm si eu prezentza alaturi de viobio si hpavictor! Link spre comentariu
danzup Postat Noiembrie 9, 2009 Partajează Postat Noiembrie 9, 2009 Eu zic ca e perfecta ziua de 14 sambata !Voi cand vreti sa mergeti ? Link spre comentariu
EmyRulz Postat Noiembrie 10, 2009 Partajează Postat Noiembrie 10, 2009 Si mie mi se pare potrivita ziua de sambata. Link spre comentariu
fcon Postat Noiembrie 10, 2009 Partajează Postat Noiembrie 10, 2009 Sambata sa fie! Vreau sa vad ce sunet se "poarta" acum; n-am mai fost de cativa ani intr-un show-room...Personal, mi-ar conveni pe la 10.30; banuiesc ca dupa-amiaza, fiind zi libera, va fi destula lume.Dintre colegii din alte orase, vine cineva? Link spre comentariu
zal Postat Noiembrie 11, 2009 Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 M? bate gîndul s? vin ?i eu, de?i mi-e team? c? o s? m? enervez acolo (pre?uri, fi?e, etc). M? gîndesc c? mîine ar fi mai liber, c? e sfîr?it de s?pt?mîn?... dac? nu, sîmb?t?, oricum s? nu ne ducem dup? masa tîrziu, s? avem timp de cîrcotit pe acolo. Diminea?a pe r?coare ar fi bine. Ne las? cu aparatele foto? Link spre comentariu
Vizitator tataee_titi Postat Noiembrie 11, 2009 Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 Ne las? cu aparatele foto? nu nu, se confisca la intrare! Link spre comentariu
paul14 Postat Noiembrie 11, 2009 Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 Atunci se face cineva care are un tel mai destept(>3mpx) ca vorbeste la telefon si face poze, fara blit bineinteles. Link spre comentariu
zal Postat Noiembrie 11, 2009 Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 Ei g?si-i-ar dracii! Hotel de securi?ti a fost, a?a r?mîne în veci. Ce dracu, le fur?m ideile? :bataieNu ?tiu de ce s? m? mai duc... Link spre comentariu
Vizitator tataee_titi Postat Noiembrie 11, 2009 Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 glumesc Link spre comentariu
felixx Postat Noiembrie 11, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 Va lasa cu ce vreti voi......fara grija...Atentie la fete.....Nu prea sunt aceleasi in fiecare an.O auditie serioasa oricum nu se poate face intr-o camera de hotel,nu mai vorbim de comparatii concrete,insa se pot schimba idei,se pot face diferente minime intre cabluri (pentru cei care nu sunt convinsi de acest lucru...),se pot asculta ceva piese preferate......(atentie la empetrei). :a: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum