Vizitator nevada23 Postat Noiembrie 6, 2009 Partajează Postat Noiembrie 6, 2009 Sal , am nevoie de un service manual pentru o camera video cu caseta de prin 95 modelul CCD-V5000 .Multumesc anticipat Link spre comentariu
zvasile Postat Noiembrie 6, 2009 Partajează Postat Noiembrie 6, 2009 Sal , am nevoie de un service manual pentru o camera video cu caseta de prin 95 modelul CCD-V5000 .Multumesc anticipat SONY CCD V5000 SM Link Link spre comentariu
Vizitator nevada23 Postat Noiembrie 6, 2009 Partajează Postat Noiembrie 6, 2009 MUltumesc de link , dar nu este complet,are lipsuri. Link spre comentariu
zvasile Postat Noiembrie 6, 2009 Partajează Postat Noiembrie 6, 2009 MUltumesc de link , dar nu este complet,are lipsuri.e tot manualul service acolo,are 40MB,l-ai descarcat?dai clik pe prima iconita din stanga/sus Link spre comentariu
Vizitator nevada23 Postat Noiembrie 6, 2009 Partajează Postat Noiembrie 6, 2009 da lam descarcat , dar sare de la 40 si ceva ca nu se intelege la 82 ,cateva pagini la care numaru nu se vede , apoi la 231 la 316 , de la 323 la 352 si apoi sare la 364.Cred ca nu e complet , dar nu sunt expert in asa ceva .Am nevoie in special sa aflu tensiunea si puterea motoarelor care fac zoomul si focalizarea la lentila; configuratia si caracteristicile motorului pas cu pas care inchide si deschide obturatorul.Multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum