hip_hop7575 Postat Noiembrie 6, 2009 Partajează Postat Noiembrie 6, 2009 recunoaste cineva kitul din poza atasata? precizez ca nu am avut altceva mai bun cu care sa fac poze.kitul l'am primit, si nici cel care mi l'a dat nu stia prea multe despre el, decat ca e de 120w. este mono, are o pereche de BD911 si o pereche de BD912. si la conectori mai am o nedumerire.conectorii sunt: In GND - GND Out +. In si GND, e intrarea. dar cum conectez firele pentru difuzor? la GND si Out ? e posibil sa nu aiba alimentare simetrica? Link spre comentariu
Jimmy Postat Noiembrie 6, 2009 Partajează Postat Noiembrie 6, 2009 la conectorul cu 2 pini unde scrie "In GND" ai intrarea.la conectorul cu 4 pini unde scrie "- GND OUT +" ai alimentarea si iesirea. iesirea se leaga intre OUT si GND, unde vine si masa de la alimentare. are alimentare simetrica sigur, altfel trebuia sa vezi un condensator imens pe iesire. Link spre comentariu
hip_hop7575 Postat Noiembrie 6, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2009 asa ma gandeam si eu, mersi ca m'ai lamurit. dar o schema nu are nimeni? nu recunoaste nimeni kitul :cry: Link spre comentariu
hip_hop7575 Postat Noiembrie 7, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2009 l'am alimentat azi la 2x22v inainte de redresare, cu 2 condensatori de 10000 mf, aprox 2x30v redresati. nu i'am dat semnal nici nu am conectat vreun difuzor. a iesit fum din 2 trz + o rezistenta :cry: .de ce s'a intamplat asta?p.s cel de la care am kitul mi'a zis ca se alimenta la 2x35 - 2x45 volti Link spre comentariu
zal Postat Noiembrie 7, 2009 Partajează Postat Noiembrie 7, 2009 E defect. În privin?a schemei, dac? a fost kit poate nu e publicat?, dar nu e greu s? o sco?i de pe cablaj. Link spre comentariu
Mahdi Postat Noiembrie 11, 2009 Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 Salut,Vorbeste cu Sorin, (sorteh) asta e unul din primele lui kituri. Am si eu schema dar nu ti-o pot sa fara acordul lui.Bafta! Link spre comentariu
hip_hop7575 Postat Noiembrie 11, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 daca il fac sa functioneze, si se aude cum trebuie, nu mai conteaza ca e antic.cum facem sa'mi trimit schema aia, Mahdi ? Link spre comentariu
Mahdi Postat Noiembrie 12, 2009 Partajează Postat Noiembrie 12, 2009 Salut, si eu am avut de sapat in arhiva, dar in cele din urma am gasit-o si am atasat-o.Finalii fiind in "paralel" de obicei pica doar unu pe ramura!Eu zic sa il repari, este un amplif fiabil si suna bine. La firma unde au fost puse prima data in vanzare aceste kituri am montat pe un woofer cu 2 difuri de 8 ohmi montate in paralel, doua astfel de kituri in punte. Rezultatul a fost extra. Bafta. Link spre comentariu
hip_hop7575 Postat Noiembrie 12, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2009 pai da, mi'a picat un trz BD911 si unu BD912, plus o rezistenta de 320 ohmimersi mult pentru schema. totusi cati watti are concret si la ce tensiune se alimenteaza ( si daca e simetrica)? Link spre comentariu
Mahdi Postat Noiembrie 12, 2009 Partajează Postat Noiembrie 12, 2009 Pai, tensiunea de alimentare este simetrica, si puterea de iesire max este de 120W/4 ohmi la o tensiune de alimentare de max +/- 45Vcc. Bafta.PS. daca ma uit mai atent nu e nici o rez de 320 ohmi.LE:mai, mi-au trecut multe kituri d'aste prin mana, si tin minte ca tranzitstorul dintre cele doua perechi de finali era in capsula de plastic. Nu shtiu exact ce influenta ar putea avea inlocuirea lui cu un tranzistor TO126 (nu cred ca mare) dar verifica torusi ca macar sa fie NPN. Link spre comentariu
hip_hop7575 Postat Noiembrie 13, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 13, 2009 cred ca e de 220 ohmi. e destul de prajita rezistenta, si de pe scrisul de pe ea, ar avea cam 320 ohmi, dar e posibil sa aiba 220, pt ca 3'ul nu se distinge bine Link spre comentariu
Mahdi Postat Noiembrie 13, 2009 Partajează Postat Noiembrie 13, 2009 Cu voia lui Sorin, atasez silk-screen-ul placii. Te va ajuta sa identifici mai usor componentele.Bafta. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum