Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Trebuie sa aleg

LUCI

Postări Recomandate

momentan am nevoie de un amp cu buget redus si trebuie sa aleg intreipa 200 sau 2*tda7294 in punte imi iasa acelasi pret cam cu tdaurile am ceva putere in plus imi trebuie pt doua boxe de 8 ohm.Voi ce ziceti?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• caty

2

• csl1131

1

• LUCI

1

• GigiZ

1

Top autori în acest subiect

Vizitator Vasile

Cu TDA-urile nu ai nici o putere in plus pentru ca alea in punte scot cam 150W pe cand IPA200 scoate lejer 200 pe 8 ohmi si in jur de 300 pe 4 ohmi.Din pacate nu am pe stoc asa ca-ti ramane momentan doar varianta cu TDA-uri :lol:

Link spre comentariu

si eu sunt de aceeasi parere.. mai bine IPA200... lasa naibii tda-urile alea...mai ales in punte....

daca simple hai sa zicem..mai merg..la unii le mai plac.. in punte sunt oribile..suna ca naiba.. numai zgomot fac..altceva nu..

pe 8 ohmi.. eu am masurat pueterea inainte sa distorsionelze pe la 100 (hai 110,daca) ...

altii ziceau ca e putere mult mai mare..dar daca as compara cum am masurat eu putere cu M250 care are cica 180W in 8 ohmi..si eu am masurat pe la 135-140 (dar era putin mai scazauta alimentarea,cu vreo 4-5V) si cu un stk care scria 75W si am masurat vreo 65-70 (68 parca) atunci cam..cam iese cum zic eu ..

Posted Image

Link spre comentariu
  • 9 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări