Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Închidere centralizată cu telecomandă

serban279

Postări Recomandate

Am ?i eu o întrebare. Se poate monta o închidere centralizat? universal? cu telecomand? f?r? alarm??Am dat câteva tel la diverse service-uri ?i au spus c? e obligatorie ?i alarma (care nu m? intereseaz?). Se g?se?te în comer? simpl? f?r? alarm?? Sau ?sta e interesul lor s? mai câ?tige în plus?Dac? m? hot?r?sc ?i g?sesc poate încerc s? o montez eu.Merci.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• hip_hop7575

3

• serban279

2

• GooD of BaSS

1

• fratello

1

Top autori în acest subiect

si crezi ca alarmele la 160 lei au vreo tangenta cu alarmarea in caz de cineva iti sparge masina? o alarma buna e vreo 500 lei pe putin.vezi ca ti'am trimis pe pm un link, nu pun aici ca fac reclama

Link spre comentariu

Merci. Voi c?uta o închidere s-o montez singur. S-ar putea s? mai am nevoie ?i de ideile voastre atunci; sper s? reu?esc.Apropo, am un Fiat Panda,sunt universale astea, merg la toate tipurile de ma?ini?Oare de ce nu monteaz? domnii de la service-uri doar închiderea ci cu alarm? inclus??!!!R?mâne deschis? discu?ia...poate am probleme la montare ?i nevoie de ajutor.Pe curând.

Link spre comentariu
Oare de ce nu monteaz? domnii de la service-uri doar închiderea ci cu alarm? inclus??!!!

pai cum de ce pt ca nu gasesti inchidere centralizata cu telecomanda sau gasesti da e scumpa si ajunge aproape cat alarma si apoi daca iti pui alarma vei avea doua randuri de telecomenzi una pt inchiderea centralizata si una pt alarma

Alarmele auto au la iesire doua fire care actioneaza automat la armare si inchiderea centralizata, de aia.

In cazul in care ai deja o alarma pusa pe masina iti cumperi doar o inchidere centralizata si te legi cu alarma ,cand pui alarma se inchide cand o iei se deschide ...

si crezi ca alarmele la 160 lei au vreo tangenta cu alarmarea in caz de cineva iti sparge masina? o alarma buna e vreo 500 lei pe putin.

si crezi ca nu iti poate sprge masina si cu aia de

vreo 500 lei pe putin.
Link spre comentariu

citeste topicurile cum trebuie. n'am zis ca nu ti'o poate sparge, orice masina poate fi sparta (ex Becali). acuma depinde cum anunta spargerea. astea mai scumpe au senzor de proximitate si tot felu de cacaturi, ca sa tipe exact cand trebuie, nu sa tipe toata ziua, sa'ti frece bateria, si cand chiar vine un hot, sa nu mai zica nimic :somn: .si vezi ca inchiderile centralizate separate nu's asa scumpe. vezi si tu pe okazii ( scuze daca e reclama) ca sunt inchideri la vreo 80 lei cu cheie briceag, plus ca are si pentru deschidere portbagaj. mai dai vreo 20 lei parca pe fiecare actuator

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări