Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Domotec MS-800

Sonic

Postări Recomandate

Deci, avem doua difuzoare Domotec MS-820 pe 4ohmi, incinta recomandata de producator 30 litri. Problema este ca boxele ar trebui sa fie full-range, vom pastra dimensiunile recomandate pentru bass, iar in continuarea vor fi montate mediile si inaltele intr-o alta incinta. Acuma vine intrebarea: ce difuzoare pentru medii, inalte respectiv filtre ar fi recomandate pentru Domotecul acesta ?

Eu m-am gandit la acestea:

Medii: http://www.mivarom.ro/catalog/product_i ... ts_id=2696

Inalte: http://www.mikado.ro/index.php?p=produc ... roduct=119 (pe 4ohmi altceva n-am vazut)

Filtru: ?

Este ok ? astept si alte sugestii pentru difuzoare

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Sonic

2

• BF37

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

La cat sant de eftine , si banuiesc ca nu ai parametrii difuzoarelor, nu stiu ce sunet vei scoate din ele....................

In fine daca vrei sa nu te plictisesti , fa 2 boxe cu volumul indicat pt difuzoarele de bass , adauga celelalte difuzoare , cumpara un filtru pe 3 cai de la SAL ( ca-s mai eftine ) si niste vatelina ( cu care sa captusesti interiorul ) si gata .................... :sparge:

DACA nu ai parametrii la difuzoare nu poti spera la un sunet decent ! Iar boxele ce vrei sa le faci sant o totala pierdere de timp ( asta daca vrei sa le faci pt tine si nu pt vreun fan de-al lui guta )

Daca vrei sa-ti faci pt tine , scapa de difurile alea si cumpara-ti niste difuri cu parametrii , la care poti sa-ti faci o idee despre sunetul ce-l poti obtine , altfel nu te poate ajuta nimeni , doar daca exista persoane pe acest forum care au mai lucrat cu astfel de difuzoare.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări