Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator PP GU50_PA

sebi_c

Postări Recomandate

Nu era vorba de mine , ca eu te-am invatat , era vorba si de ceilalti , misa , valderama , si cine a mai scris aici , oricum retine ca nu am spus nimic rau de dumneata numai dupa ce ai inceput sa ne cauti realizarile . Parca singur ai zis ca ar fi al doilea amplificator realizat , dupa cel cu GU19 , deocamdata niciunul complet cu carcasa , totusi ceva modestie si din partea dumitale , poate altii au facut mai mult dar nu se lauda ...

Imi pare rau ca trebuie sa intervin aici,mai ales ca deja discutiile sunt in afara topicului;nu cred ca aici cineva doreste sa invete pe altcineva,sau ca cineva se lauda cu ceva,sau mai mult decat atat nu cred ca ar fi vorba de "furat" afacerile cuiva. Personal cred ca aici FIECARE are de invatat cate ceva din realizarile fiecaruia si mai ales din greselile fiecaruia.Sebi este un om extrem de modest si cu foarte mult bun simt,are o experienta vasta in domeniu,iar daca nu a reusit pana acum sa indoaie niste table,asta nu inseamna ca nu ar fi apanajul unui inginer capabil ca d-lui,ci doar pentru ca este extrem de pretentios cu tot ce face (ati vazut si realizarea(rile) de pana acum!). Distanta dintre mine si Sebi (geografic) este foarte mare,dar l-am cunoscut personal si cunosc multe din realizarile d-lui.Poate face doar o singura greseala:avand o inclinare spre un caracter ultradidactic incearca extrem de mult sa desfaca firul in patru,un lucru pe care-l cred foarte bun.Aceasta caracteristica a d-lui nu trebuie sa ne faca pe ceilalti membri sa ne simtim jigniti,asta daca individual ne stim limitele cunoasterii sau limitele profesionale. Si mai este chestiune: in matematica nu exista cale de compromis(!!!!)Hai sa discutam numai la obiect si sa ne simtim bine asa cum sper ca suntem toti;"bolnavi" de virusul electronicii!! :101Pt.Sebi: are dreptate Depanatoru',cand a spus "...te-am invatat....!",a facut referire la noi cei de p'aci
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 61
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• sebi_c

32

• mișa

8

• Depanatoru

6

• blue

4

Top autori în acest subiect

Puiu, lasand la o parte ce-a fost, poti sa spui ceva de imaginile cu ultimile teste! Stiam ca se pot face astfel de teste, dar pur si simplu nu mi-a dat prin cap sa le fac. Navigand pe internet, am dat peste testele facute pe o pagina de internet. Atunci am zis, de ca sa nu le fac si eu, ca nu e mare branza. Acum imi dau seama ca sunt niste teste care, intradevar, spun multe despre performantele unui amplificator. In special atunci cand intrarea e in faza cu iesirea se verifica aprecierele, ca sinusul e stramb, sau are o cocoasa,...etc. Altfel, daca exista defazaj (nu numai eu spun ca nu se poate fara el), se poate aprecia de cand acesta devine critic.PS: A se citi la figuri, frecventa dedesubt. Sensibilitate osciloscop pe X, 50mV, pe Y, 10V. Pe X s-a aplicat semnal de intrare, iar pe Y semnal de la iesire amplificator. Rezistenta de sarcina 4.3Ohm.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări