Vizitator neculea corneliu Postat Iunie 16, 2005 Partajează Postat Iunie 16, 2005 am si eu o nedumerire dar nu stiu bine nici macar in legatura cu ce.am vazut discutandu-se mult despre av 800 pe aici.am facut unul si am folosit ca fet-uri irf 640 cu 9640.au ceva fet-urile(9640 sunt chinezarii iar 640 recuperate din monitoare), ca pe iesire am mereu tensiune negativa si ar trebui sa pun o rezistenta de vreun kilo la masa sau ar trebui sa apelez la niste sk-uri sanatoase? e mai avantajoasa perechea irf 9540 cu 540?pana la urma pretul finalilor difera esential de la irf-uri la sk-sj.nu am avut timp sa mai fac incercari dar poate ma lamureste careva care stie deja. am incercat si pe alte scheme irf 640 si 9640 si mereu aceeasi treaba:tensiunea negativa de alimentare o regasesc pe iesire.am mai imperecheat cu grija driverele si etajele de dinainte si am observat ca tensiunea de pe iesire crestea mai lent pana la valoarea maxima .eu am incercat initial sa adaptez un holton intr-o statie kenwood defecta si din lipsa de spatiu am tras fire-ce-i drept-cam lungi pana la finalii care odihneau pe radiator.ma gandeam ca se incarca poarta finalilor din cauza asta,ori ceva de genul asta.nu ma pricep bine la fineturi de astea. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum