Vizitator Razvan M Postat Iunie 18, 2005 Partajează Postat Iunie 18, 2005 chestia cu alarma nu tine. nu o am sub geam si nu ies yo din bloc la 2 nopatea sa vad da ce urla.apoi iti consuma toata bateria.nu cred ca sunt smecheri e cineva sau mai multi fraieri....sau mai stii! Link spre comentariu
adi_0106 Postat Iunie 18, 2005 Partajează Postat Iunie 18, 2005 stii la ce m-am mai gandit ??? poate si-a luat cineva de prin zona aia unde parchezi tu masina si nu are unde parca si vrea sa te determine pe tine sa iti schimbi locul de parcare :shock: te-ai gandit la asta ???? si sa ai surpriza ca "binefacatorul" e un om in toata firea dar cu putina materie cenusie :wink: , incearca sa parchezi in alta parte o sapt sa vezi daca vine altcineva in locul tau :wink: Link spre comentariu
Metallman Postat Iulie 13, 2005 Partajează Postat Iulie 13, 2005 Daca as sta sa ma gandesc la variante... as gasi cel putin "10 motive pentru care sa zgarii masina cuiva".- Ciuda pe persoana respectiva, nu am loc de parcare, are prea multi bani, cand ma uit pe geam nu-mi place grilaju', are muzica mai tare ca a mea(s-o mute ca eu sa raman singurul din intersectie cu miile de watti)... etc...etc!Nu ai ce face pentru a impiedica pe altii sa ti-o zgarie decat dup ce-i prinzi.Oricum... eu nu inteleg o chestie... 1. dupa ce iti zgarie masina... o revopsesti( cel putin asa e logic... mai devreme sau mai tarziu...).2. nu vrei sa renunti la locul de parcare ptr. ca toate lumea stie ca e locul tau...Concluzie intrebatoare: iti convine sa dai atatia bani pe revopsit doar pentru ca ti-e drag tie locu' ala de parcare?Eu,daca as fi in locul tau, as gasi alt loc de parcare... cu toate ca "era" al meu din '93. Link spre comentariu
adi_0106 Postat Iulie 13, 2005 Partajează Postat Iulie 13, 2005 2. nu vrei sa renunti la locul de parcare ptr. ca toate lumea stie ca e locul tau...ciudata chestia :shock: asa am si eu loc de parcare fix in fata blocului, si sapt trecuta mi-am vopsit masina ca avea vopseaua originala (din `95) si 4 zile cat a fost masina in service nu a parcat nimeni in locul meu - a stat parcarea libera nopti la rand, ziua mai venea unu-altu care stateau maxim 30 min :wink: - pur si simplu vecinii stiu ca e locul meu si nu se baga IDEEA: vezi si tu care parcheaza in locul tau ..... si ala e principalul suspect :twisted: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum