mecaboy Postat Noiembrie 5, 2009 Partajează Postat Noiembrie 5, 2009 Buna seara domnilor.Am un coleg ce a cumparat cu ceva timp in urma un aparat de sudura care.... din pacate nu creeaza arcul electric.Cand vrei sa sudezi cu el singurul lucru pe care il face, sunt niste scantei "minuscule".Noi am incercat toate variantele de legatura intre cleste si aparatul de sudura dar nimic.Oare de ce nu vrea sa functioneze? Chiar faceam o gluma si spunea ca S-ul facut pe placa de testolit o fi notatia de la "stricat" Asa arata aparatul de sudura: Link spre comentariu
em2006 Postat Noiembrie 5, 2009 Partajează Postat Noiembrie 5, 2009 Nu l-ati alimentat corect. Link spre comentariu
em2006 Postat Noiembrie 5, 2009 Partajează Postat Noiembrie 5, 2009 "S" vine de la "SECUNDAR".Vezi arhiva atasata:[attachment=0]traf sud.rar[/attachment] Link spre comentariu
mecaboy Postat Noiembrie 5, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2009 EDITAcum am vazut postul tau.Multumesc frumos pentru ajutor,ii voi spune colegului meu sa refaca legaturile si sa incerce iarasi.Colegul a crezut ca I,II,III indinca gradul de intensitate, Link spre comentariu
em2006 Postat Noiembrie 5, 2009 Partajează Postat Noiembrie 5, 2009 Traful are trei trepte de curent, avand prize mediane in primar.Primarul e tras la cele 4 suruburi din partea de sus a placii de borne.Secundarul e tras la cele 2 suruburi din partea de jos, intre care scrie "S". Aci legati cablurile de sudoare.Cablul de alimentare cu 220V se leaga astfel:-1 fir obligatoriu la borna notata cu "220" (e borna comuna pt toate cele 3 trepte)-celalt fir la oricare din bornle notate "I" , "II" , "III" , in functie de cat de mare vreti sa fie curentul de sudura.Nu incercati alte combinatii, ca-l ardeti. Link spre comentariu
mecaboy Postat Noiembrie 5, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2009 Multumim frumos,am inteles Link spre comentariu
high_voltage_tm Postat Ianuarie 10, 2010 Partajează Postat Ianuarie 10, 2010 Trafurile f?cute de me?teru' din pia?u de la Mehala sunt foarte faine, sudezi cu ele în draci ?i n-au nici o problem? - ?i pre?ul mi se pare OK, dac? e s? compar?m cu "aparatele" de la alimentar? (Metro, Selgros, etc...) Link spre comentariu
mecaboy Postat Ianuarie 11, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 11, 2010 Da,intradevar sunt foarte bune.Din pacate am apucat sa sudam cu acest aparat o singura data deoarece acesta a fost furat impreuna cu multe alte scule si inca un aparat de sudura. Traiasca hotia Link spre comentariu
blazeu Postat Februarie 1, 2010 Partajează Postat Februarie 1, 2010 Si ce vina are trafu'? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum