Vizitator saipri Postat Noiembrie 5, 2009 Partajează Postat Noiembrie 5, 2009 Buna ziua mari mesteri, o sa vi sa para ciudat ce vreu eu sa fac sau sa achizitionez, dar intreb , poate poate, ma intereseaza un vumetru stereo pe ace, precum aveau cei de la technics la serii a900-a1000 putere + preu, am scule technics, nu din acest fel insa bune, si recent am achizitionat un denon pma 700 nou noutz si cd player tot denon, si nu asi vrea sa mai dau banii ( cca 400 euro pe unul din aceste Amplifuri cu ace Seria A de la technics) insa, mi-ar placea mult unul stricat doar cu vumetrele functionale sau sa construiesc unul de acest gen, acu intrebarea este, se poate face ? se poate lega pe iesirea de la un cd-player sau un deck, sau orice altceva si din el sa merga in amplificator semanlul fara sa fie afectat? deci....cd sau deck, sau mp3 player.....vu-metru pe ace..amplif.. cam asa vad eu ordinea legari. acu nu stiu daca e de domeniul sf ce vreau...sa e realizabil. astept idei sugesti, chiar cumpar asa ceva daca este, ajutorul si discutiile sunt binevenite.Stima :werg Link spre comentariu
remus68 Postat Noiembrie 7, 2009 Partajează Postat Noiembrie 7, 2009 Trebuia doara sa cauti si nu mai deschideai un topic nou viewtopic.php?f=35&t=48459. Unde vrei sa fie montate VU-metrele analogice ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum