Cilibiu Postat Iulie 20, 2018 Autor Partajează Postat Iulie 20, 2018 Un link te rog. Sunt curios. Team cautat pe diyaudio si am gasit un topic cu 65 de pagini....am rasfoit putin dar nu team vazut printre postari, e si in limba engleza. Mersi. Link spre comentariu
sesebe Postat Iulie 20, 2018 Partajează Postat Iulie 20, 2018 http://www.diyaudio.com/forums/chip-amps/184102-7293-parrallel-bridge-paralel-sound.html Dacă deranjează, rog a se șterge. Link spre comentariu
Cilibiu Postat Iulie 20, 2018 Autor Partajează Postat Iulie 20, 2018 Stiu ca in foaia de catalog ai o chema asemanatoare cu doua alimentari diferite. Insa eu nu am vrut sa ma complic. Oricum foarte interesant proiectul tau. O zi buna. Link spre comentariu
sesebe Postat Iulie 20, 2018 Partajează Postat Iulie 20, 2018 Dacă te complica-i nu mai întreba-i de radiator..... în fine. Suna destul de bine doar ca eu caut viteza ceva mai mare iar schemele cu integrate nu prea au viteza..... Link spre comentariu
Cilibiu Postat Iulie 20, 2018 Autor Partajează Postat Iulie 20, 2018 Da e drept. Stiu ca integratele nu prea au viteza. La mine am fost constrans de carcasa amplitunerului. Si asa am sursa de alimentare separata din lipsa de spatiu. Link spre comentariu
maxente Postat Iulie 20, 2018 Partajează Postat Iulie 20, 2018 Nu merge sa ii faci o alimentare in comutatie ? Ma gandesc ca poti face cablajul dupa dimensiunile locului unde vine transformatorul ala clasic. Link spre comentariu
Cilibiu Postat Iulie 21, 2018 Autor Partajează Postat Iulie 21, 2018 (editat) Exact asta este urmatorul plan. Vreau sa readuc la viata si topicul cu "sursa comutatie 2kw". Insa nu am apucat sa reiau schema, sa fac curatenie in ea, si sa creez cablajul. Componentele le am aproape toate. Mai am nevoie de timp. Actual am 4 transformatoare de 334VA la iesire. Bazaitul lor e infernal chiar daca sunt toroidale. Editat Iulie 21, 2018 de Cilibiu Link spre comentariu
George Postat Iulie 21, 2018 Partajează Postat Iulie 21, 2018 On 7/20/2018 at 1:36 PM, Cilibiu said: Un link te rog. Sunt curios. Team cautat pe diyaudio si am gasit un topic cu 65 de pagini....am rasfoit putin dar nu team vazut printre postari, e si in limba engleza. Mersi. Fiind pe forumul diyaudio e normal sa fie in limba engleza. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum