en Postat Iunie 16, 2005 Partajează Postat Iunie 16, 2005 Am un monitor Hyunday DeluxScan S560 care si-a dat obstescul sfarsit in urma cu cateva luni; :cry: am fost pe la meseriasi, dar niciunul nu a gasit schema pentru tipul asta de monitor. Defectul se pare ca este minor dar este greu sa dai cu presupusul, mai ales cand nu ai cunostinte avansate in electronica si experienta in domeniu. :? Am cautat si pe net, dar probabil ca nu acolo unde trebuie. Nu aveti la indemana schema tipului asta de monitor? V-as fi recunoscator. E-mail: [email protected] Link spre comentariu
Vizitator incepatoru(JB) Postat Iunie 25, 2005 Partajează Postat Iunie 25, 2005 uite aici:http://ib.forum77.com/index.php?mforum=technical&showtopic=54&st=0& (forum super ) .daca nu merge i-mi spui pe forum(FORUM.IZATECH.RO). chiar daca este s450, te asigur ca este aceeasi schema. desfa monitorul si verifica componentele cu schema (s450) si ai sa te convingi. ATENTIE!! TI-AM TRIMIS SI ALTCEVA SI NU MI-AI RASPUNS. Link spre comentariu
en Postat Iulie 27, 2005 Autor Partajează Postat Iulie 27, 2005 Multumesc Incepatorule(JB) !! Informatia pe care mi-ai dat-o mi-a fost de mare folos;Ti-am trimis un email zilele trecute. Iti sunt dator o bere cu guler daca nu chiar mai mult... Am rezolvat problema datorita informatiei tale care a venit la momentul potrivit. Sa fii iubit!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum