Dr.L Postat Februarie 1, 2014 Partajează Postat Februarie 1, 2014 Da, clar sunt chinezarii. Si Intex.Nu mai posta consecutiv! Apasa butonul 'modifica' pt a adauga ceva!Am scris deja, ca APC Smart sunt UPSuri sinus. Si cin ce am avut eu, toate merge cu acumulatori externi. La cele care nu au acumulatori trebuie adaugat si eventual programate, sa indice corect gradul de incarcare al acumulatorilor. Link spre comentariu
gi0 Postat Februarie 1, 2014 Partajează Postat Februarie 1, 2014 Si acesta e tot china? Link spre comentariu
stefanstudio Postat Februarie 1, 2014 Partajează Postat Februarie 1, 2014 daca centrala e facuta cu cap nu ai nevoie asa mare de acea pompa ...la mine la tara apa circula si fara ajutorul pompei Link spre comentariu
Dr.L Postat Februarie 1, 2014 Partajează Postat Februarie 1, 2014 @gi0 -Asta pare a fi de calitate. Nu cred ca se compara cu cele de dinainte. Pagina producatorului: http://www.cyberpower-eu.com/products/a ... ps600e.htm Avand in vedere cat de sinceri sunt, as zice ca sunt de incredere! On Battery Output Voltage Pure SineWave* at 220Vac +/- 5% * 0~40% LOAD Pure Sinewave; 40~100% LOAD Trapezoidal Wave Adica tine forma de unda sinus doar la sarcina mica/tensiune mare a acumulatorului. Si la APCuri se intampla asta (depinde totusi de model), la sarcina mare si tensiune mica a acumulatorului. @stefanstudio -depinde de instalatie, sunt instalatii facute sa mearga fara pompa, dar altele sunt facute sa mearga cu pompa... Link spre comentariu
gi0 Postat Februarie 1, 2014 Partajează Postat Februarie 1, 2014 offtopic:La mine la tara apa nu circula fara pompa,asta nu inseamna ca e facuta fara cap.Este o instalatie presurizata mixta radiatoare-IPAT, cu puffer,cazan pe lemne si centrala electrica.Poate imi spuneti si mie cum asi putea trimite apa in pardoseala fara pompa ???!!!Un amic mi-a recomandat un inverter cu redresor incorporat si acumulator stationar.Chiar nu ma pricep la partea electrica,este buna sugestia?Cu stima. Link spre comentariu
Dr.L Postat Februarie 1, 2014 Partajează Postat Februarie 1, 2014 Invertoarele iarasi intra in sfera chinezariilor. Depinde totusi de firma...Ala Cyber-Power pare a fi cea mai buna alegere de pana acum (ca si calitate).Ca si principiu, e tot un UPS, doar ca probabil nu are si AVR (sa scada/creasca tensiunea, pt a merge pe retea si la tensiuni mai aberante, fara a intra pe acumulator). Link spre comentariu
gi0 Postat Februarie 1, 2014 Partajează Postat Februarie 1, 2014 Poate imi explicati mai pe intelesul meu care este treaba cu sinus doar la tensiune mica..la Cyber-Power.Deci APC-ul scoate sinusoida pura,sau trebuie modificat?Cu stima. Link spre comentariu
Dr.L Postat Februarie 1, 2014 Partajează Postat Februarie 1, 2014 Sinusul corect e doar la tensiune mare/sarcina mica.Daca sarcina e mare, scade si tensiunea disponibila. Cum 230Vca au un varf de tensiune de 310V, daca tensiunea acumulatorilor scade (sau sunt pierderi mai mari in UPS, din cauza sarcinii mari), nu va mai putea mentine varful de 310V, ci va scadea. Asa ca forma de unda se va apropia mai mult de cea trapezoidala.Dar nici la retea, forma de unda nu e sinus pur, e taiata la varfuri (toate astea se vad cu un osciloscop).Iar asta nu se intampla numai la Cyber-Power, insa ei sunt singurii care au avut curajul s-o precizeze concret in prospect!APC Smart sunt toate sinus, dupa cum am mai zis deja. Prin sinus se intelege sinus pur. Sinus modificat e o unda dreptunghiulara cu pauze, deci n-are legatura cu sinusul necesra pompelor. Link spre comentariu
gi0 Postat Februarie 2, 2014 Partajează Postat Februarie 2, 2014 Multumesc pentru lamuriri.Se pare ca pe langa un UPS va fi nevoie si de un generator.Ultima pana de curent a tinut pe jumatatea cealalta a comunei doua zile !!!Deci nu e de joaca.Cu stima. Link spre comentariu
gi0 Postat Februarie 6, 2014 Partajează Postat Februarie 6, 2014 La recomandarea unui bun prieten am comandat acest UPS inverter.Cu un acumulator stationar de 180Ah voi avea suficienta autonomie,mai ales ca pompele merg pe viteza medie,si de cele mai multe ori doar una.Ce parere aveti?Cu stima. Link spre comentariu
Dr.L Postat Februarie 6, 2014 Partajează Postat Februarie 6, 2014 Si asta pare calumea! Cam la ce pret e? Link spre comentariu
gi0 Postat Februarie 6, 2014 Partajează Postat Februarie 6, 2014 pretul...620 lei.Cu stima Link spre comentariu
Dr.L Postat Februarie 6, 2014 Partajează Postat Februarie 6, 2014 As zice ca e un pret bun, o varianta mult mai buna decat chinezariile well!Acum, neavanu-le pe mana, pot doar sa presupun... Link spre comentariu
diamant Postat Februarie 6, 2014 Partajează Postat Februarie 6, 2014 Ce inseamna....Spike protectionIEC 61000-4-5 300V, 230j / 6500 A ? Link spre comentariu
UDAR Postat Februarie 6, 2014 Partajează Postat Februarie 6, 2014 IEC/EN 61000-4-5 este un standard care se referă la imunitatea la suprasarcini ( exemplu de la trăsnete ) din rețea. Cifrele înseamnă că la o tensiune de 300V suportă o suprasarcină de 230 Joule și/sau un curent de 6500A ( definit de obicei ca un impuls de 8/20µs) Un document dintre multe .. www.st.com/st-web-ui/static/active/en/r ... 080038.pdf Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum