Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Incarcator acum NiMh

mosfet

Postări Recomandate

mai ales ca o sa observi ca trebuie sa introduci numele unei firme ....nu trimit la persoane fizice....iar surpriza mare o sa fie cind te va suna cineva din vama de la bucuresti sa le trimiti traducerea in lb rromana dupa documente insotitore marfii imputernicirea din partea firmei...etc

Ha ha. Ai cerut vre-un sample vre-odata? Eu am cerut de la ei, intr-o luna si ceva au ajuns (cand deja ma obisnuisem cu ideea ca nu vor mai ajunge). Nu am platit nici un leu. Prin Ecas fac ei livrarile (cel putin in bucuresti) iar de la ecas sunt trimise la destinatar prin curierat. La firma, daca te seaca, iti treci facultatea/firma la care lucrezi, ca sa fie ceva existent. N-ai nici o treaba cu vama.La texas instruments inca nu am incercat, dar voi incerca curand, planuiesc sa-mi fac un montaj cu un dac.
am incercat man...ca alfel nu vorbeam...si chestia asta am patito cu cei de la freescale.acuma 2 ani cind in romania nu era de gasit un mc68 care imi trebuia pentru un efi
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 36
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mosfet

7

• one

5

• ghettoman

4

• Blind

4

Top autori în acest subiect

Numai la tehnologia cadmiu-nichel (Ni-Cd) trebuie descarcat, ca sa nu apara efectul de memorie.La orice alta tehnologie NU TREBUIE DESCARCAT inainte de incarcare.

De NiMH ce zici? Astia sunt cei mai raspanditi ca baterii reincarcabile standard (AA, AAA)
Link spre comentariu

one, la NiMH parerile sunt impartite.Daca de ex. la CdNi toata lumea e de acord ca trebuie descarcat din cand in cand, la NiMH se zice ca ar fi bine sa descarci, dar mult mai rar. Altii spun ca nu trebuia, s.a.m.d.Domeniul acumulatorilor si al metodelor de incarcare/descarcare e cam ca politica, fiecare are parerea lui bine argumentata.De ex. metoda de incarcare cu "reverse pulse", sau "burp charging" a fost studiata ani in sir de GE si guvernul american, ba chiar si NASA s-a interesat de ea, pentru acumulatoarele de pe sateliti. Dupa ani buni de discutii contradictorii lumea a ajuns la concluzia ca "metoda nu dauneaza acumulatorilor, dar nici nu imbunatateste ceva". :weedman: :weedman: :weedman:

Link spre comentariu

Sfat: intra pe site la maxim si apuca-te de cautat circuite integrate pentru incarcatoare inteligente, multiple chemestry.Dupa ce gasesti si eventual o sa ajungi la concluzia ca nu se gasesc la noi, observi ca le poti comanda ca samples...Astepti o luna si ceva pana ajung si gata :smt001

mai ales ca o sa observi ca trebuie sa introduci numele unei firme ....nu trimit la persoane fizice....iar surpriza mare o sa fie cind te va suna cineva din vama de la bucuresti sa le trimiti traducerea in lb rromana dupa documente insotitore marfii imputernicirea din partea firmei...etcitzi spune un om patit..... :smt003 :axe:
Am comandat eu la 2 firme, de curiozitate. La Maxim si la Freescale. Ambele colete au venit dupa 5 zile, unul acasa si unul la servici. Introdusesem numele firmei, dar fara adresa. Culmea este ca adresa firmei este in Bucuresti, iar eu lucrez la birourile din Ploiesti. Si a venit coletul, bineinteles, la Ploiesti :smt003 .
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări