Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

electronist pt un bmw x5

Vizitator qpiar

Postări Recomandate

Vizitator qpiar

salut,sper ca nu intru unde nu trebuie.Am un bmw x5 din 2002 benzina si am citeva probleme electrice si electronice care nu stie nimen sa le faca.In primul rand este vorba de bordul la afisaz,nu prea se vad cifrele si litere se cam pierd si apare.cred ca e vorba despre banda.Alta problema este radiocasetofon original al masini nu are lumina,nu se vede deloc.Alta problema este bricheta nu merge,si un electrician a pus siguranta si a mers dar in scurt timp iesea fum din bord,si atunci el a intrerupt firul din bord si acuma merge non stop.Dar eu am scos siguranta pt linistea mea,si o pun cind plec cu ea.Alta problema nu se vad luminile de la oglinzi din afara masini,parca una aprinde dar se inchide crepede,si ultima ar fi stopul din spate acela lung cu leduri in pabriz merge jumate si jumate parte nu.cred ca ceva impiedica sa da drumul mai departe,un led ars poate.va multumesc si astept un meserias sa mi faca masina sa functioneze.EMAIL:[email protected]

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cristi_bv

1

• Bulanu

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

salut,sper ca nu intru unde nu trebuie.Am un bmw x5 din 2002 benzina si am citeva probleme electrice si electronice care nu stie nimen sa le faca.In primul rand este vorba de bordul la afisaz,nu prea se vad cifrele si litere se cam pierd si apare.cred ca e vorba despre banda.Alta problema este radiocasetofon original al masini nu are lumina,nu se vede deloc.Alta problema este bricheta nu merge,si un electrician a pus siguranta si a mers dar in scurt timp iesea fum din bord,si atunci el a intrerupt firul din bord si acuma merge non stop.Dar eu am scos siguranta pt linistea mea,si o pun cind plec cu ea.Alta problema nu se vad luminile de la oglinzi din afara masini,parca una aprinde dar se inchide crepede,si ultima ar fi stopul din spate acela lung cu leduri in pabriz merge jumate si jumate parte nu.cred ca ceva impiedica sa da drumul mai departe,un led ars poate.va multumesc si astept un meserias sa mi faca masina sa functioneze.EMAIL:[email protected]

Pai, sper sa nu ma insel, dar, logica mea spune ca ...la afisaj, pot fi de vina lcd-ul sau conectoriiLa radio cass cel mai probabil ti-au fost arse ledurile datorita unui scurt in el... daca aveai scurt pe instalatie bubuia siguranta lui.. am si eu un cas cu ledurile din fata detasabila arse...la bricheta, ai un scurt pe undeva de iti tot bubuie siguranta, sau, daca nu merge deloc, incearca sa refaci instalatia ei... baterie/brichetain legatura cu restul problemelor, trebuie verificata ca nu poti sa-ti dai seama dandu-ti cu presupusul...poti sa o rezolvi singur daca ai chef/timp, nu mai arunca banii pe fereastra la toti "electricienii" ...daca tot vrei sa dai banii, du-te la un electrician auto, sa-ti refaca toata electrica... costa mult, dar sti ca merge :)Stima
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări