Vizitator Ciuperca_Ady Postat Noiembrie 4, 2009 Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 As vrea sa va intreb de unde as putea sa comand rezistente se condenzatoare la un pret bun deoarece am incercat sa fac o statie de 100w cu tranzistoare 2N3055 si nu am reusit deoarece am folosit piese vechi si din diferite televizoare monitoare si ce am gasit si yo ma putetzi ajuta? Link spre comentariu
Vizitator Ciuperca_Ady Postat Noiembrie 4, 2009 Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Am vrut sa realizez un amplificator af de 100w am si desenu da nuj kum se pune :cry: Este loata dintr-o revista technium e destul de batran desenel dar mi l-au recomandat multzi si am auzit ca se pot inlocui cu BD317 si scoate si mai mult dak as reusi so fac sa mearga at ar incepe distractia deoarece am si niste boxe de 75 W.Statia necesita o alimentare de 64 V care a avut din plin si trebe reglata ca sa ai in amandoua partia 32 V cu un semireglabil.Eu am reusit sa reglez la exact dar are consumu purin poate ca BETA tranzistoarelor e prea mica.nu stiu precis care e probleama. Si mi-a zis cineva k BETA tranzistoarelor trebe sa fie cam lafel nu are voie sa fie diferenta mai mare dekat 10% si nici nu are ca lam masurat.ajutatzima va rog daka puteti :jytuiyuVA ASTEPT CU RASPUNSURILE KAT MAI REPEDE VA MULTUMESC ANTICIPAT!! Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Noiembrie 4, 2009 Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 postul dvs nr 2 este o jignire la adresa limbii romane...! pentru modul de exprimare va adresez un sincer...RUSINE!!! Link spre comentariu
danzup Postat Noiembrie 4, 2009 Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Am vrut sa realizez un amplificator af de 100w am si desenu da nuj kum se pune :cry: Este loata dintr-o revista technium e destul de batran desenel dar mi l-au recomandat multzi si am auzit ca se pot inlocui cu BD317 si scoate si mai mult dak as reusi so fac sa mearga at ar incepe distractia deoarece am si niste boxe de 75 W.Statia necesita o alimentare de 64 V care a avut din plin si trebe reglata ca sa ai in amandoua partia 32 V cu un semireglabil.Eu am reusit sa reglez la exact dar are consumu purin poate ca BETA tranzistoarelor e prea mica.nu stiu precis care e probleama. Si mi-a zis cineva k BETA tranzistoarelor trebe sa fie cam lafel nu are voie sa fie diferenta mai mare dekat 10% si nici nu are ca lam masurat.ajutatzima va rog daka puteti Stai incet ca nu intelegem nimic .Ce vrei de fapt ?Care e totusi intrebarea ? Link spre comentariu
Vizitator Ciuperca_Ady Postat Noiembrie 4, 2009 Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Bine bine imi cer scuze pentru greselile de exprimare dar eu sunt din Targu secuiesc sutn inconjurat de Maghiari si nu prea mai vorbesc romaneste deci intrebarea mea suna in felul urmator Ce am de facut ca sa functioneze corect amplificatorul SCHIMB TOATE PISELE?Sau ce am de facut?Am folosit 70-80% rezistente ROMINESTi vechi da leam masurat pe toate inainte de lipirea pe cablaj si aveau valoare buna,fiecare.Nu vreau sa va deranjez dak nu va intereseaza de mine atunci nu e nici o probleme nu toata lumea are atata cultura in literatura ka si voi ce sa fac?DECI INTREBAREA SUNA IN FELUL URMATOR CE TREBE SA FAC CA SA FUNCTIONEZE CUM TREBE AMLIFICATORUL ? BETA celor doua tranzistoare 2N3055 este de 24.sar putea sa fie prea mica? Link spre comentariu
Vizitator Ciuperca_Ady Postat Noiembrie 4, 2009 Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Daca nu vreti sa ma ajutati in domeniul acesta,atunci macar sa mi dati un desen siplu a unui amplificator de minim 50-60 W.si o adresa de unde pot sa comand rezistente si condensatoare noi va rog :cry: Link spre comentariu
danzup Postat Noiembrie 4, 2009 Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Ca sa te ajutam trebuie sa pui schema aici ca sa vedem despre ce vorbesti .Apoi sa ne explici ce anume nu functioneaza corect ?Sau de de ce afirmi acest lucru ?Mai departe : faptul ca ai masurat piesele e un lucru foarte bun (chiar foarte recomandat in cazul pieselor recuperate).In alta ordine de idei aici nu e ca pe messenger : pana primesti un raspuns poate dura si zile intregi , asa ca fii rabdator .In final vei fi ajutat !Cat priveste magazinele de piese on-line gasesti cate vrei cu ajutorul lui google de unde sa cumperi ce reper vrei .Scheme de amplificatoare sunt cate vrei in threadul de amplificatoare aici : viewtopic.php?f=5&t=20181Si inca un sfat : cand expui o problema pe un site trebuie intotdeauna sa povestesti in amanunt totul pentru ca noi nu stim ce circuit ai facut tu acasa si nici nu suntem ghicitori in stele sau clarvazatori !Si eu am facut la vremea lor nenumarate amplificatoare din tehnium cu 2N3055 ...... asa ca nu stiu despre care vorbesti ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum