Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Display afisare consum mediu, viteza medie TOYOTA RAV 4 AN 2

Vizitator narcisluca

Postări Recomandate

Vizitator narcisluca

Am o TOYOTA RAV 4 DIN 2004 si vreau sa inlocuiesc casetofonul din bord cu un dvd cu navigatie. Pe casetofon existent am un buton TRIP NAVI care la apasare imi afiseaza pe ecranul casetofonului date despre consum mediu, viteza medie. La schimbarea casetofonului cu navigatia nu mai pot prelua aceste date - ar trebui sa montez un display langa alimentarea de la bricheta in locul sertarului pentru scrum de tigara - am gasit ceva pe net dar nu ma pricep la electronica - atasez 2 poze - este posibil? de ce am nevoie? Multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• hip_hop7575

1

Top autori în acest subiect

dupa pozele de pe forumul ala, mai mult ca sigur s'au luat circuitele si displayul de pe cassul original. ca sa faci tu singur circuitul, trebuie sa lucrezi cu pic, lucru destul de greu. ca sa ti'l faca altul, ajunge destul de scump.

Link spre comentariu
Vizitator narcisluca

dupa pozele de pe forumul ala, mai mult ca sigur s'au luat circuitele si displayul de pe cassul original. ca sa faci tu singur circuitul, trebuie sa lucrezi cu pic, lucru destul de greu. ca sa ti'l faca altul, ajunge destul de scump.

Din ce spune el totul e f simplu - ????Maine dau jos cas vechi si pot sa-l studiez mai bine- pun niste poze!Multumesc!
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări