radue Postat Noiembrie 4, 2009 Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Intrebari de baraj:- exista asa ceva dar care sa se ocupe strict de aplicatiile ce acceseaza placa de retea ? ( nu ma interereseaza asa ceva pe retea )- se poate face asa ceva din Windows ( 7 Professional ) ?- care ar fi o alta solutie ?Acuma si datele problemei, vreau ceva care sa se fie destul de destept astfel incat daca-i zic sa foloseasca la maxim banda pentru o aplicatie ( sa zicem Firefox ) si restul sa o foloseasca la restul programelor. E cam suparator ca de multe ori cand downloadez ceva mai mare care dureaza destul de mult si fac si browsing automat banda se duce la download si la browsing imi lasa minim de ma ia somnu langa comp.Stiu ca chestia de dld are optiunea sa limitez latimea de banda folosita la dld/up, dar eu vreau ceva mai dinamic, care sa-i lase maxima banda cand nu foloseste si altceva interentu. Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 4, 2009 Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Era o chestie pe vremuri numit? NetLimiter. Unele antivirusuri îl v?d ca virus, dar eu ?tiu c? nu f?cea nimic r?u... Parc? ?tia s? fac? exact ceea ce vrei tu, acum problema e s? fie compatibil cu sistemul de operare... Încerarc?-l, dar f? un Restore Point înainte, pentru orice eventualitate.A, acum am citit mai cu aten?ie (scuze, e tîrziu pentru mine ) ?i cred c? nu o s? ai cum s? faci treaba dinamic, teoria zice c? este imposibil s? distribui o band? cu l??ime variabil? în mod dinamic... dar poate gre?esc. Link spre comentariu
radue Postat Noiembrie 4, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 O sa incerc NetLimiter, de pe prima pagina pare cam ceea ce vreau eu.Posibil sa ma fi exprimet gresit cand am spus dinamic, dar ideea e ca vreau ca Firefox sa aiba o prioritate mai mare inainte programului de download, iar atunci cand dld ceva si fac si browsing sa nu-i taie aproap de tot teava la Firefox. Link spre comentariu
indy666 Postat Noiembrie 5, 2009 Partajează Postat Noiembrie 5, 2009 Radue daca reusesti ceva te rog frumos sa postezi. Aceasi problema o am si eu, am clicknet de 4MB si cand dau sa iau un film cu utorentu navigarea pe mozilla este aproape imposibila (pana se ia filmu 25-30 min reusesc sa incarc maxim 5 pagini). Link spre comentariu
radue Postat Noiembrie 5, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2009 Deocamdata NetLimiter isi face treaba. Merge ok si pe windows 7 pro desi zici ca ar fi probleme de compatibilitate.Nu este exact ceea e vroiam eu, dar se apropie foarte mult. Ca si mod de utilizare e asementor cu limitarile de banda din uTorrent, numai ca le face pe aplicatii, la download si la upload. Link spre comentariu
MifTy Postat Noiembrie 9, 2009 Partajează Postat Noiembrie 9, 2009 netlimiter e cam singurul soft de genul pe care-l vrei pe windows...ar mai fi ni?te tweakuri la regi?tri, asta pentru 2k ?i xp, vista, dar n-am nici cea mai mic? idee dac? sunt valabile ?i pentru win 7... vezi ce zice google...teoretic, "nerd power" s-a apucat demult s? scotoceasc? prin ma?ele lui win7 s? vad? cum st? treaba, ?i poate ne împ?rt??esc ?i nou?, muritorilor, ce-au descoperit... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum