Vizitator micutuj Postat Noiembrie 4, 2009 Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 va salut . am si eu o problema cu o telecomanda , am 5 butoane care nu mai raspund la comenzi si care sunt cele mai folosite. ce imi propuneti sa fac. va multumesc Link spre comentariu
palcu ion Postat Noiembrie 4, 2009 Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 o tel noua Link spre comentariu
Vizitator micutuj Postat Noiembrie 4, 2009 Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 nu se poate curata cu nimica butoanele acelea sa faca contact din nou? telecomanda nu este veche, alta solutie nu ex? Link spre comentariu
hugo Postat Noiembrie 4, 2009 Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Daca reusesti sa o desfaci... curatat cu alcool cablajul si folia de la butoane.Hm... prin copilarie lipeam bucatele din foita de aluminiu dintr-un pachet de tigari de "butoane"... asta daca cablajul nu era intrerupt. Link spre comentariu
Vizitator micutuj Postat Noiembrie 4, 2009 Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 treaba ii din pastila care se afla sub fiecare numar sau comanda. daca pun pastila de la alt numar sau comanda telecomanda merge. dar cum sa schimb io pastila sau ce ii pot face sa faca contact? din ce ii acea pastila? Link spre comentariu
hugo Postat Noiembrie 5, 2009 Partajează Postat Noiembrie 5, 2009 Hm... banuiesc ca e vorba de un strat de grafit pe respectiva pastila. Daca nu gasesti ceva similar intr-o telecomanda defecta... poti incerca sa lipesti o foita mica de aluminiu pe respectiva pastila. Link spre comentariu
Stefan Postat Noiembrie 5, 2009 Partajează Postat Noiembrie 5, 2009 vezi ca se gasesc kituri de reparat telecomenzi la preturi derizorii, contin partea de grafit si un lipici Link spre comentariu
palcu ion Postat Noiembrie 8, 2009 Partajează Postat Noiembrie 8, 2009 mivarom, 3 lei Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum