Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tranzistor final la Denon PMA - 232

Vizitator Danciu Silviu

Postări Recomandate

eu cred ca problema e cam asa: din cauza ca aici pe forum sunt doar cativa care se ocupa serios de facut amplifuri si alte scule audio si nu numai , cei despre care vorbeam au deja niste surse amintite mai sus si eu nu cred ca stau ei cu 4 , 5 comenzi de statii in asteptarea strangerii de comenzi de piese de la noi , asa ca asta e cam greu , totusi , nu ar fii o idee de lasat pt ca dupa cum vad eu cam toate magazinele astea de electronica isi cam bat joc de clienti , nu vreau sa le fac reclama proasta , dar , parerea mea e ca si la piesele originale ei pun un adaos de peste 100% la unele, astfel ca daca un cond de 10000uF/63V ai sansa sa-l iei din afara la un pret undeva pe la 100000 (in cazul unor stocuri mai mari), aici sigur e peste 250000 , in fine ... pana una alta , eu zic sa -i cautati pe cei care au dat de piese bune si ieftine de aiic de pe forum si sa vorbiti cu ei , de ex Sortech , dar cu seriozitate :) si apoi intotdeauna mai ramane varianta in care fiecare poate sa comande cu o carte de credit, trebuie doar sa ai un mail care sa le dea de inteles ca te ocupi cu depanat sau proiectat aparatura electronica si se rezolva mai repede. Chestia asta s epoate posta pe forum ...sub forma unui chestionar , dar cine sa se ocupe de ea?....se ofera cienva?...pt ca toti suntem ocupati si avem treburile noastre , deci cine se ocupa asteapta si el ceva in schimbul timpului pe care-l consuma cu treaba asta (pana la urma , comenzi, pachete, trimite la om, la fiecare ce vrea , cat vrea...) Spune-ti si voi ce idei mai aveti , paote o scoatem la capat , ca de aia e forum :)

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Muzyk_ant

4

• csl1131

4

Vizitator hombrero

la VITA adausurile sunt cam de 300-400% , suntem clientii vechi si ne lasa cu plata la sf. de luna si o oarecare reducere. dar pana la urma o sa-i suntam

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări