bogdan_ Postat Iunie 15, 2005 Partajează Postat Iunie 15, 2005 pei idea e simpla...am vreo 300V continuu si vreau sa comand o sarcina rezistiva printr-un semnal PWM cu un MOSFET(de ex IRF730).cum pot sa comand FET-ul? ar fi necesara o izolare optica intre partea "vie" a circuitului, si partea de tensiune mica.imi poate da cineva niste sugestii? preferabil nu cu integrate "exotice".multumesc! Link spre comentariu
Vizitator TheOne Postat Iunie 15, 2005 Partajează Postat Iunie 15, 2005 transformator :P Link spre comentariu
bogdan_ Postat Iunie 16, 2005 Autor Partajează Postat Iunie 16, 2005 pei asta e ca nu prea merge....ca si eu mam gandit putin la metoda asta.dar cum se comporta traful cand am sa zicem un PWM cu 99%?as putea sa ma multumesc si cu 99%, dar nu cred ca imi iese unda dreptunghiulara din traf, chiar daca eu bag asa...se poate in vre un fel cu optocuplor? Link spre comentariu
Cristiano Postat Iunie 16, 2005 Partajează Postat Iunie 16, 2005 Se poate, contacteaza-ma pe messenger si iti fac si o schema. As pune-o acum aici, dar momentan nu am suficient timp. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum