Vizitator pitigoi Postat Noiembrie 3, 2009 Partajează Postat Noiembrie 3, 2009 Buna ziua si multumesc domnului ca existati.Am o problema pe care eu in nestiinta mea nu o pot rezolva si poate cu bunavoita dumneavoastra pot pune lucrurile cat de cat la punct:Am un monitor HP L1706 LCD cu probleme la invertor.Problema mare este ca nu stiu sa citesc codul de pe 2 tranzistori mosfet pe care scrie 9960gh.Am incercat de nenumarate ori sa indentific cu ajutorul cataloagelor insa pur si simplu nu stiu cum sa procedez.Iau prima cifra 9si postez in catalog si acela estetranzistorul in cauza?,nu stiu .Rog cu multa stima si respect pe cei ce pot sa ma ajute la indentificarea acestui tranzistor.Daca sar putea posta un videotutorial cu indentificarea pieselor smd,cum se procedeaza ar fi aur curat.Va multumesc anticipat Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Noiembrie 3, 2009 Partajează Postat Noiembrie 3, 2009 postati aici o poza lizibila pentru inculpat si se rezolva Link spre comentariu
ADRIAN SARPE Postat Noiembrie 3, 2009 Partajează Postat Noiembrie 3, 2009 poate te ajuta catalogul din arhiva Link spre comentariu
nostrom Postat Noiembrie 3, 2009 Partajează Postat Noiembrie 3, 2009 Salut!Cred ca ar trebui sa faci rost de service manual Si sa identifici piesa pe care o cauti .Dupa cifrele pe care le-ai postat greu o sa gasesti ceva concret Am observat ca ai primit un raspuns in acest sens si de la Jestine YongSucces Nostrom Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Noiembrie 3, 2009 Partajează Postat Noiembrie 3, 2009 pina una alta , postati totusi o poza aici...!poate imi vine vreo idee...!hazliu domnul nostrom... imi place ca isi ureaza singur succes...! Link spre comentariu
nostrom Postat Noiembrie 3, 2009 Partajează Postat Noiembrie 3, 2009 Graba mananca semnele de punctuatie.Chiar si asa nu e rau ca ne incurajam singuriCei care nu sunt CARCOTASI cred ca au inteles ca urarea era pentru cine a cerut informatii.Nostrom Link spre comentariu
Vizitator pitigoi Postat Noiembrie 4, 2009 Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 [attachment=0]04-11-09_1227.rar[/attachment] Link spre comentariu
Vizitator pitigoi Postat Noiembrie 22, 2009 Partajează Postat Noiembrie 22, 2009 cred ca pana la urma lam gasit. http://www.fly-well.com.tw/Products...EC/AP9960GJ.pdf Am c?utat ceva aproape de AP9960GH ?i am g?sit STF60N55F3 pe ST.com. ptr cei care au aceeasi problema Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum