stryx Postat Mai 12, 2010 Partajează Postat Mai 12, 2010 O sa mai dureze oleaca mai ales ca trebuie sa fac una si pentru frarate-miu.Paropo pentru opa4134 i-mi trebuie alimentare separata sau face fata usb-ul? Link spre comentariu
ratza Postat Mai 13, 2010 Autor Partajează Postat Mai 13, 2010 USB-ul face faţă, numai că e cam mică tensiunea de alimentare. Link spre comentariu
paul14 Postat Iulie 12, 2010 Partajează Postat Iulie 12, 2010 Se pare ca s-a belit placa. Aseara am probat la cineva un difuzor, toate bune si frumoase. Am pus pauza la winamp si dupa ce a plecat respectivul nu se mai auzea decat un canal si ala foarte incet. Din setari e totul ok.Ceva idei? Sau ma apuc sa-mi fac alta placa. Link spre comentariu
danb1974 Postat Iulie 17, 2010 Partajează Postat Iulie 17, 2010 Eu n-am talent la facut obiectul sa arate frumos. Cablajul e facut dupa cum m-a dus capul (am plecat de la conditia de a folosi plan de masa, nu-mi place sa plimb masa pe te miri unde mai ales intr-un circuit unde am si analog si digital, doar ca sa iasa simplu placat). Data viitoare il fac cu smd-uri, acuma aveam cablajul proiectat dinainte sa-mi fac mina cu lipituri fine. Are toate iesirile (casti, digital cupru - care inca nu merge, digital optic care merge). PS: se poate lipi pcm-ul cu statia normala, fludor de 0.5, pasta decapanta din greu si o lampa cu lupa, pin cu pin fara sa faci punti.ps: mai am o placa disponibila, fara carcasa, cu iesirea toslink inclusa (totx176 nou) Link spre comentariu
gabygaby Postat Iulie 20, 2010 Partajează Postat Iulie 20, 2010 De unde se poate cumpara un pcm2906 si regulatorul aferent din romania? Sau poate are cineva de vanzare? Link spre comentariu
high_voltage_tm Postat Iulie 20, 2010 Partajează Postat Iulie 20, 2010 Cred ca toti care au folosit acest codec l-au obtinut gratis de la Texas Instruments. Din pacate, vad ca nu mai sunt disponibile free samples. Ma uit prin sertare, parca tin minte ca cerusem 2 buc. si am folosit doar una. Daca o gasesc, ti-o trimit - free of charge Link spre comentariu
paul14 Postat Iulie 21, 2010 Partajează Postat Iulie 21, 2010 Ce noroc pe mine ca am prins saptamana asta cateva bucati pentru niste jucarii. Link spre comentariu
Mindware Postat Decembrie 1, 2010 Partajează Postat Decembrie 1, 2010 Abia am terminat si eu de completat placa cu PCM2906.Merge perfect.Dar e normal sa se incinga incat sa nu poti tine degetul prea usor pe ea? Link spre comentariu
MifTy Postat Decembrie 1, 2010 Partajează Postat Decembrie 1, 2010 Mindware, ai început şi tu să pui întrebări retorice??? Link spre comentariu
Mindware Postat Decembrie 1, 2010 Partajează Postat Decembrie 1, 2010 Aproximativ.Am verificat totul.Nimic nu e in scurt.L.E.Rectific. Arde'n draci din primul minut(cu sau fara sarcina ).Dar in rest merge perfect(cu exceptia V+/V-,etc, pe care nu i-am conectat nicaieri). Link spre comentariu
paul14 Postat Decembrie 1, 2010 Partajează Postat Decembrie 1, 2010 De incins se incinge...acu` depinde. Daca merge las-o in pace. Link spre comentariu
Mindware Postat Decembrie 1, 2010 Partajează Postat Decembrie 1, 2010 Arde de 2 ore iar muzica merge. :smt103: Mai am o placa identica si o voi incerca maine seara sa vad daca se comporta la fel. Link spre comentariu
Mindware Postat Decembrie 2, 2010 Partajează Postat Decembrie 2, 2010 IDEM.A doua frige mai tare/se incalzeste mai repede.Cred ca le voi pune radiatoare. Link spre comentariu
paul14 Postat Decembrie 2, 2010 Partajează Postat Decembrie 2, 2010 La mine merge asa de mult timp si nu are nici pe dracu`. Link spre comentariu
fgbogdan Postat Decembrie 28, 2010 Partajează Postat Decembrie 28, 2010 intrebare:in momentul de fata folosesc un DAC DIY bazat pe cm108 (recuperat din-o pereche de casti c-Media).Care e avantajul folosirii unui DAC adevarat sau a realizarii unui montaj echivalent (ceva bazat pe PCM2xxx) ?aici vorbesc de muzica doar pentru casa.mersi Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum