Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Placă de sunet cu PCM2906

ratza

Postări Recomandate

O sa mai dureze oleaca mai ales ca trebuie sa fac una si pentru frarate-miu.Paropo pentru opa4134 i-mi trebuie alimentare separata sau face fata usb-ul?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 114
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ratza

28

• paul14

28

• MifTy

9

• hip_hop7575

8

Top autori în acest subiect

• 1 lună mai târziu...

Se pare ca s-a belit placa. Aseara am probat la cineva un difuzor, toate bune si frumoase. Am pus pauza la winamp si dupa ce a plecat respectivul nu se mai auzea decat un canal si ala foarte incet. Din setari e totul ok.Ceva idei? Sau ma apuc sa-mi fac alta placa.

Link spre comentariu

Eu n-am talent la facut obiectul sa arate frumos. Cablajul e facut dupa cum m-a dus capul (am plecat de la conditia de a folosi plan de masa, nu-mi place sa plimb masa pe te miri unde mai ales intr-un circuit unde am si analog si digital, doar ca sa iasa simplu placat). Data viitoare il fac cu smd-uri, acuma aveam cablajul proiectat dinainte sa-mi fac mina cu lipituri fine. Are toate iesirile (casti, digital cupru - care inca nu merge, digital optic care merge). PS: se poate lipi pcm-ul cu statia normala, fludor de 0.5, pasta decapanta din greu si o lampa cu lupa, pin cu pin fara sa faci punti.ps: mai am o placa disponibila, fara carcasa, cu iesirea toslink inclusa (totx176 nou)

Link spre comentariu

Cred ca toti care au folosit acest codec l-au obtinut gratis de la Texas Instruments. :nebun:

Din pacate, vad ca nu mai sunt disponibile free samples. :jytuiyu

Ma uit prin sertare, parca tin minte ca cerusem 2 buc. si am folosit doar una. Daca o gasesc, ti-o trimit - free of charge

Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...

Aproximativ.Am verificat totul.Nimic nu e in scurt.L.E.Rectific. :sparge: Arde'n draci din primul minut(cu sau fara sarcina ).Dar in rest merge perfect(cu exceptia V+/V-,etc, pe care nu i-am conectat nicaieri).

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

intrebare:in momentul de fata folosesc un DAC DIY bazat pe cm108 (recuperat din-o pereche de casti c-Media).Care e avantajul folosirii unui DAC adevarat sau a realizarii unui montaj echivalent (ceva bazat pe PCM2xxx) ?aici vorbesc de muzica doar pentru casa.mersi

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări