Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Placă de sunet cu PCM2906

ratza

Postări Recomandate

• Răspunsuri 114
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ratza

28

• paul14

28

• MifTy

9

• hip_hop7575

8

Top autori în acest subiect

Bravo ratza pentru cablaj, a ie?it excelent ca de obicei. :da

Am cerut ?i eu 2 samples, sper s? le primesc. Am f?cut ?i placa cu PCM2704 varianta cu alimentare extern?, îns? asta b?gat? într-o cutiu?? ar merge perfect la laptop.

A reu?it s? fac? cineva cablajul pentru SMD prin metoda PnP (cu foto n-am lucrat pân? acum...)? La cealalt? cablajul mi l-a f?cut Depanatoru' ?i a fost super OK.

La TI am mai cerut samples ?i pentru PCM1794ADBR îns? nu prea cred c? o s?-mi trimit?... dar dac? totu?i le primesc, se încumet? cineva la un cablaj? :pandaci

Link spre comentariu

Eu am facut cablajul prin metoda pnp si iasa cum trebuie. Depinde de cat de bine se transfera tonerul pe cablaj. Eu la toate cablajele dau imediat peste cupru cu pasta decapanta ROSOL 3 si nu mai am probleme apoi :da

Link spre comentariu

Bravo ratza pentru cablaj, a ie?it excelent ca de obicei. :da

Am cerut ?i eu 2 samples, sper s? le primesc. Am f?cut ?i placa cu PCM2704 varianta cu alimentare extern?, îns? asta b?gat? într-o cutiu?? ar merge perfect la laptop.

A reu?it s? fac? cineva cablajul pentru SMD prin metoda PnP (cu foto n-am lucrat pân? acum...)? La cealalt? cablajul mi l-a f?cut Depanatoru' ?i a fost super OK.

La TI am mai cerut samples ?i pentru PCM1794ADBR îns? nu prea cred c? o s?-mi trimit?... dar dac? totu?i le primesc, se încumet? cineva la un cablaj? :pandaci

Salut!

Merge foarte bine cu PNP numai ca tre sa fi putin atent, eu am facut cateva dar pt celalalt model cu PCM 2704. Bafta

Link spre comentariu

Cam asa arata si jucaria mea . Am folosit cablaj simplu placat a.i nu am putut sa scap de strapuri .Partea de redare ( DAC ) functioneaza perfect , nici un zgomot sau fasait , perfect muta . Din pacate (si neatentie ) cablajul are cateva neajunsuri pe partea de line-in ( bucla de masa , trasee ne optimizate ) motiv pentru care inregistrarea este destul de zgomotoasa (-68dB SNR). Intre timp am "macelarit " la propriu si la figurat PCB-ul , am eliminat cateva probleme a.i. am obtinut pe line-in -88db SNR (44khz) , deci conform specificatiilor din datashet. Se pare ca ADC-ul este foarte sensibil la modul de proiectare al cablajului .

Urmeaza sa refac montajul folosit un PCB dublu placat si proiectat corespunzator .

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Nu e gre?it deloc. Cînd întorci placa e evident c? se întoarce ?i scrisul.

mi-e c? e totu?i gre?it!!uit?-te la silk overview, apoi la bottom... silkul e cu cablajul ?i integratul prin transparen?? ?i componentele TH pe fa?a "de sus", cea f?r? trasee, deci bottomul ar trebui s? fie în oglind? ca s? se potriveasc? corect când îl transferi pe cablaj...îns? cele 2 sunt la fel!!
Link spre comentariu

Haoleo, MifTy, ce m? enervezi! NU E GRE?IT, poate dac? vrei s? imprimi silku' pe bottom. Data viitoare pun texte pe cablaj, "fa?a asta vine spre nord, dac? o întorci cu 180 de grade în juru' axei 0Y o s? vin? spre sud" :crazy:

Link spre comentariu

Detalii:- cablajul e f?cut pentru bottom, deci PCM se pune pe bottom;- dac? faci cablajul cu fiara de c?lcat nu dai mirror;- silku' de bottom e dat mirror. De ce? Pentru c? dac? întorci placa a?a cum ai da pagina, pinul unu vine tot sus, dar la dreapta. ?i mai exact, cînd lipe?ti PCM-ul, pinul 1 vine spre ?irul de rezisten?e. Cuar?ul e pe partea celorlal?i pini.Acum ai în?eles? Hai, c? nu e greu.

Link spre comentariu

Propun sa fie penalizati userii care nu reusesc sa-si mulltumeasca pe deplin colegii prin cablajele pe care le proiecteaza si le pun la dispozitie in mod GRATUIT pe forum! Da ratza, la tine ma refer!

:aut:

Link spre comentariu

Propun sa fie penalizati userii care nu reusesc sa-si mulltumeasca pe deplin colegii prin cablajele pe care le proiecteaza si le pun la dispozitie in mod GRATUIT pe forum! Da ratza, la tine ma refer!

:aut:

digeiule, am emo?ii, ?tii... e primul montaj cu smd, a?a c?... :nebunrau:
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări