iulisan Postat Noiembrie 30, 2009 Partajează Postat Noiembrie 30, 2009 Dac? vre-un cet??ean din Ia?i vrea s? fac? proiectul , am disponibil un pcm2906b , moka evident ! Link spre comentariu
hip_hop7575 Postat Noiembrie 30, 2009 Partajează Postat Noiembrie 30, 2009 eu am un 2704, pt vaslui Link spre comentariu
iulisan Postat Decembrie 1, 2009 Partajează Postat Decembrie 1, 2009 Pcm2906-ul s-a deplasat catre userul "junior" , mai exact "junior" s-a deplasat sa-l ridice Link spre comentariu
junior Postat Decembrie 1, 2009 Partajează Postat Decembrie 1, 2009 Multumesc frumos pentru circuit . Urmeaza punerea in practica , bineinteles cu fotografii pe care le voi pune in acest thread . Link spre comentariu
paul14 Postat Decembrie 4, 2009 Partajează Postat Decembrie 4, 2009 Am facut placa, bineinteles ca nu merge, iar pcm-ul frige ca dracu. Credeam ca miroase a incins de la letconul care sta de o ora in priza, dar mirosea de la placa care statea de un 1 min in usb. Poze n-am cu ce sa fac la marimea asta + ca am lipit piesele cam ciobaneste(prima lucrare cu smd-uri ). Am verificat si rasverificat si nu am scurturi. Pe iesire am pus de proba o casca dintr-un handsfree stricat. Link spre comentariu
paul14 Postat Decembrie 8, 2009 Partajează Postat Decembrie 8, 2009 Am refacut cablajul, am lipit pcm-ul un service, nu mai scurturi ascunse(data trecuta erau lipite 2 trasee sub cip), iar acum cand bag usb-ul imi zice ca windows-u nu recunoaste placa. De 2 ori a recunoscut-o si zicea ca e instalata si functionala, iar dupa 3 secunde imi zice ca nu o recunoaste.Acum ce sa-i mai fac??? Am windows xp sp2.... Link spre comentariu
ratza Postat Decembrie 8, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2009 Vezi s? n-ai cablul de USB belit. Link spre comentariu
paul14 Postat Decembrie 8, 2009 Partajează Postat Decembrie 8, 2009 Cablul usb e bun pentru ca e nou, si l-am verificat si atunci cand am vorbit cu tine pe mess. Eu zic ca e integratu belit pentru ca observai ceva ciudat azi, si anume: cand integratul e rece si masor cu multimetru nu am scurt deloc. Dupa ce il las 1-2 minute in usb si masor din nou, surpriza, am scurt intre pinii unu si doi, adica intre D+ si D-. De asemenea, pe masura ce se incalzeste scoate sunete tot mai urate...LE: cand am scurt intre pinii 1 si 2, am scurt si intre 22 si 23...si...17 . Din schema 22 si 17 vin la masa prin acelasi traseu Link spre comentariu
ratza Postat Decembrie 10, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2009 Cred c? po?i s?-?i iei adio de la PCM. Pune altul în loc, dac? mai ai. Link spre comentariu
paul14 Postat Decembrie 10, 2009 Partajează Postat Decembrie 10, 2009 Cand am facut prima oara comanda am zis sa nu fiu nesimtit, si am luat decat un PCM. Am mai facut ieri comanda de inca doua, iar de data asta am luat 2906-le.Ma intreb ce se intampla daca las placa in usb cateva ore Oare scoate fum sau imi arde usb-u pe placa de baza Link spre comentariu
Stefan Postat Decembrie 10, 2009 Partajează Postat Decembrie 10, 2009 probabil integratul tau a decedat ( ) lasa placa alimentata la 5V,dar nu din USB si vezi ce se intampla ce lume distructiva.am patit si eu ceva asemanatator dar in mod ciudat placa functioneaza perfect.am conectat placa la USB si nimic anormal, insa am vrut sa vad daca functioneaza V-/V+/mute si am atins (strapat cu surubelnita parca) pinii pentru V-, nici nu am atins si al doilea pin ca PCM-ul a inceput sa se incalzeaasca si s-a stins ledul, in secunda doi am deconectat USB-ul, am lasta integratul sa se raceasca si am conectat placa, functiona perfect.nu e o intamplare, fenomenul se repeta la orice atingere pe respectivii pini (ESD-ul bata-l vina )am avut si un scurt intre pinii de V- si V+ (o pelicula de fludor intre pini, la lupa nu se vede nimic) si tot nu a patit nimic. Link spre comentariu
paul14 Postat Decembrie 11, 2009 Partajează Postat Decembrie 11, 2009 Sigur a dat coltu` Acum am vazut ca e cel putin 20ohmi intre d+ si d- chiar daca e rece sau cald. Situatia se repeta si pe pinii 22-23-17. Astept 2906-le si sper sa mearga Link spre comentariu
paul14 Postat Decembrie 11, 2009 Partajează Postat Decembrie 11, 2009 Am rezovat si eu Poze nu cred ca are rost sa pun acum, astept sa fac cutia. Link spre comentariu
hip_hop7575 Postat Decembrie 12, 2009 Partajează Postat Decembrie 12, 2009 atingi "betele" alea de la multimetru , ca am uitat cum se numesc, si vezi ce rezistenta ai. atunci cand ai scurt pe 2 pini, ar trebui sa ai exact rezistenta aia. dupa ce e alimentat integratul este normal sa se schimbe rezistenta intre unii pini Link spre comentariu
paul14 Postat Decembrie 12, 2009 Partajează Postat Decembrie 12, 2009 Betele se numesc testere.De fiecare data cand am masurat, placa nu era conectata la pc. Ceva in genul cum ai zis tu mi-am dat si eu seama. Daca era sa fie "sarma" trebuia sa imi are 0,3-0,4, dar arata de fiecare data altceva cu valori cu prinse intre 0,8 si 100 ohmi. Acum nu cred ca mai invie 2904-le daca il mai vorbim, si oricum a ramas in service.Ma bucur ca s-a rezolvat, ca altfel ajungea la gunoi. Mai ramane sa caut prin comuna cu blocuri(tg-jiu) mufe rca de panou, dar nu gasesc de care vreau :cry: . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum