Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Placă de sunet cu PCM2906

ratza

Postări Recomandate

• Răspunsuri 114
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ratza

28

• paul14

28

• MifTy

9

• hip_hop7575

8

Top autori în acest subiect

Uitati si isprava mea. Este primul cablaj facut prin metoda PP, deci nu va asteptati la mari minuni. Am lipit doar cipul, restul pieselor urmand sa le lipesc cand fac rost. Sper ca nu s-a facut niciun scurt intre pini..

Posted Image

Link spre comentariu

Depinde de produc?tor, nu to?i au acela?i marcaj. În principiu 152 ar fi 1,5k ?i cu condensatorii e groas?: au acelea?i dimensiuni, culori ?i nu scrie nimic pe ei. Dac? nu scrie valoarea pe bucata din rol? nu-?i r?mîne decît s?-i m?sori.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Hop ?i eu cu pl?cu?a mea :aplauze P.S. - ratzo pe prima pagin? unde ai pus pdf-urile pt. componente th respectiv PCM2906_THD_overview.pdf pozi?ionarea pcm-ului este gre?it? conform scisului de pe el.A?a cum e pus acolo pinul 1 vine la R-out ceea ce e gre?it , deci mare aten?ie cei care îl face?i.

Link spre comentariu

Scuz?-m?, dar tre' s? fii idiot s? iei pinul 1 dup? scris. Asta nu înseamn? c? intri în categoria respectiv? :)Textul poate fi mutat ?i în afara cablajului, pentru ce crezi c? e marcajul ?la cu cercule?? Tu cînd iei un integrat te ui?i dup? scris sau dup? chei?? ca s? g?se?ti pinul 1?

Link spre comentariu

Hai s-o punem ?i altfel : ai intâlnit chiei?a altfel pozi?ionat? decât in stânga scrisului inteligibil ? Eu nu din ce re?in.Abia acum am b?gat de seam? c? si anume exist? cheia dar este în dreapta conform scrisului de pe cip...Aaaa nu am luat nicio jignire personal , desi se putea formula si altfel :nebun:

Link spre comentariu

Am întîlnit ?i cu scrisul pozi?ionat invers, nu mai ?in minte despre ce integrat e vorba, dar m? uit miercuri la serviciu, dac? nu uit. Întotdeauna s? te ui?i dup? chei??, po?i s?-?i iei o ??p?noag? cît caru' dac? te ui?i doar dup? scris.

Link spre comentariu

mda scrisul e gresit dar nu vad o mare problema, doar nu te apuci sa lipesti componentele fix cum le vezi acolo fara sa le gandesti 2-3 secunde inainte si vezi cheita pentru pinul 1 si sa te puna pe ganduriin schemele mele scrisul are toate pozitiile posibile, stau 3-4 luni pana le descurc dar pana la urma imi iese :ras: si acum vreua sa aud si eu ceva pareri despre 2704vs.2906 . eu am avut ocazia sa ascult doar 2704 dar nu sunt foarte multumit, suna mai bine ca onboard-ul dar ii lipseste un ceva (parca sunetul e prea metalic - nu stiu)

Link spre comentariu

Ca sunet, 2704 = 2906. Mie chiar îmi place, e rapid, transparent, are tot ce vrei. Vezi c? sunetul ?la metalic de care zici tu iese din mp3-uri. La CD audio sau DVD (originale) nu se aude nimic metalic.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări