ratza Postat Noiembrie 11, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 Era vorba s? pun? strapuri între pinii al?tura?i. Nu am încercat între pini ?i GND sau Vbus. Link spre comentariu
hip_hop7575 Postat Noiembrie 11, 2009 Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 sa ne lamureasca el ce vroia sa zica Link spre comentariu
paul14 Postat Noiembrie 11, 2009 Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 Am trasat cu rosu strapurile de care ziceam... Link spre comentariu
ratza Postat Noiembrie 11, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 Exact a?a se fac conexiunile. La fiecare pin se pune cîte un push-button, dac? vrei s? controlezi volumul direct din plac?. Link spre comentariu
hip_hop7575 Postat Noiembrie 11, 2009 Partajează Postat Noiembrie 11, 2009 si nu, nu pui strapuri Link spre comentariu
MifTy Postat Noiembrie 13, 2009 Partajează Postat Noiembrie 13, 2009 mi-au sosit ?i mie "samplelele", acum o s? m? distrez cu corodatul cablajului...vreau-nu vreau, apelez la "toner transfer"... asta am, cu asta defilez!!! a? încerca dac? tot am mai multe, un montaj "dead-bug", dar presimt multe înjur?turi, a?a c? mai bine stau calm, o s? fie doar enervare la greu ?i timp pierdut, ?i nicidecum fun...(fedex nu aveau pe hart? bloacele nou-f?cute în marginea parcului... deh... au urmat ni?te coresponden?e pe mail ?i ni?te sms-uri, dar s-a rezolvat.) Link spre comentariu
ratza Postat Noiembrie 13, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 13, 2009 Dac? nu te descurci cu fieru' de c?lcat, roag-o pe nevast?-ta :crazy: Link spre comentariu
MifTy Postat Noiembrie 13, 2009 Partajează Postat Noiembrie 13, 2009 nici nu m? gândesc: ar fi în stare s?-mi înc?lzeasc? placa b?gând-o în congelator!!!! Link spre comentariu
MifTy Postat Noiembrie 18, 2009 Partajează Postat Noiembrie 18, 2009 ratzo... mi-a tunat una prin devl?!!!!anume, unesc pcm-ul cu... a?a ceva: viewtopic.php?f=14&t=28257&start=0&st=0&sk=t&sd=ace p?rere ai??? Link spre comentariu
ratza Postat Noiembrie 18, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2009 P?i nu-?i r?mîne decît s? încerci cu winscope. Rezultatele sînt de rahat, s? nu te a?tep?i la minuni. Crezi c? nu nu am f?cut la fel? Link spre comentariu
sho_gun Postat Noiembrie 18, 2009 Partajează Postat Noiembrie 18, 2009 Ati incercat sa folositi placa aceasta ca generator de functii in spectrul audio?Cum arata semnalul dreptunghiular generat ? Ar merita facuta daca facem comparatie sa zicem cu un SB Live? Link spre comentariu
ratza Postat Noiembrie 18, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2009 O s? fac mîine ni?te print screen-uri pe osciloscop cu rezultatele de la PCM ?i o s? v? da?i voi cu p?rerea dac? merit? sau nu. Link spre comentariu
MifTy Postat Noiembrie 18, 2009 Partajează Postat Noiembrie 18, 2009 eu zic c? dac? n-ai nimic mai de doamne-ajut?, e bun? ?i faza asta...m?car te convingi a?a c? ai nevoie pe bune de un osciloscop ?i un generator de semnal "adev?rat"...?i dac? ai grij? ca etajele alea s? fie add-on, placa de sunet nu-?i pierde nicidecum func?ia principal?... Link spre comentariu
sho_gun Postat Noiembrie 20, 2009 Partajează Postat Noiembrie 20, 2009 O s? fac mîine ni?te print screen-uri pe osciloscop cu rezultatele de la PCM ?i o s? v? da?i voi cu p?rerea dac? merit? sau nu.Banuiesc ca n-ai avut vreme . Mai ramane valabil ? Link spre comentariu
ratza Postat Noiembrie 20, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 20, 2009 E valabil, uitasem. Am prea multe pe cap :)Rezultatele sînt în ata?ament. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum