Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

STK-urile din combinele audio sunt originale?

dem3ntor

Postări Recomandate

Buna ziua!O intrebare pentru cunoscatori:STK-urile care se gasesc acum in combinele din magazine, SONY, PANASONIC, etc sunt originale sau tot facaturile care se gasesc prin magazinele de piese?Multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• misuraelectronic

6

• dem3ntor

4

• zal

4

• radusa

3

Top autori în acest subiect

bineinteles ca pretul e de vina...! marea majoritate a magazinelor vind stk-uri pirat pentru ca oamenii nu au puterea financiara sa cumpere stk-urile originale ---care sint foarte scumpe , intre noi fie vorba --- pentru ca multi vinzatori nu au pregatirea necesara sa distinga un original de un fals --- uneori nu au nici interesul , stati fara grija :da --- , si in ultima instanta , bietii clienti nu au nici pregatirea tehnica sa respinga un fals , bucurindu-se ca isi pot rezolva problema si mai merg si pe mina vinzatorilor sau a recomandarilor ---avind uneori degeaba incredere in onestitatea si in deontologia profesionala a vinzatorilor --- !

Link spre comentariu

eu nu inteleg cum este posibil ca o combina sa coste 150euro, iar STK-ul din ea, daca il comanzi separat sa coste 50euro, inteleg ca la realizarea unui lot de 10.000 de combine marca X sunt preturi mici, datorita cantitatii, dar totusi, sunt niste integrate care mai necesita si o multime de piese pe langa... sa coste dublu fata de un TDA, dar parca sunt prea rare si scumpe :)Mulumesc!LE: ma uit pe internet, pe situri de prin america sa UK, pretul unui 3082 (exemplu) este 18-20$ iar un stk 0080 este 5$

Link spre comentariu

Pre?ul de produc?ie e de cî?iva marafe?i, dar nu e încurajat? depanarea c?ci pierde tot lan?ul de la produc?tori la distribuitori. Cam cum era pe vremea lui Cea?c?, cînd un trz în magazin costa 70 lei iar un kit cu mai mul?i trz... 100 lei. :bataie

Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...

sunt la noi in tara magazine de udne pot comanda stk0080 sa fie original?

eu am pus in ampliful meu stk de pe piata si au mers si merg bine, au 4 luni de acu....
Link spre comentariu

Nu, STK-urile sînt numai Sanyo, chiar dacă au făcut şi unele rebotezate ptr alte firme (Pioneer, Technics, TOA...).Sanken fabrică SIxxx; Hitachi fabrică TAxxxx, Toshiba fabrică TCxxxx, Matsushita fabrică RSNxxx, Pioneer fabrică PAxx, PALxx.

Link spre comentariu

@ domnul zal din pacate pentru dvs , firma pioneer n-a fabricat niciodata in viata ei finali de putere...pentru ca nu a avut si nu detine linie de fabricatie pentru asa ceva... :da ea a dat , da si va da in continuare comanda la firme specilizate in asa ceva...! mare parte din seria pa sint fabricate de catre hitachi semiconductors , iar restul sint fabricate de catre st microelectronics...! evident , ele sint marcate cu codul pioneer si au destinatie clara fabricile si service-urile autorizate pioneer ...!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări