Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Service mode pt schneider

Vizitator rohiaro

Postări Recomandate

Vizitator rohiaro

Rugaminte: cum se intra in service mode la un tv+vcr schneidersvtv1451?I-am schimbat tunerul,cel original are numai uhf,si cred ca trebuie activat vhf din service

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Tavi

1

Top autori în acest subiect

Vizitator rohiaro

PCB marked VMA230A, PSU VPA150A Micro OEC0107, sasiu orion,import UK, tv+vcr..Referitor la problema mea am gasit urmatoarele,dar cum nu stiu rusa...."звук option 0B9 у меня было 4C (I)я сделал 2C (D/K) (8C - B/G) manual метры option 0BE у меня было 02 (UHF only)я сделал 00 (VHF+UHF) селектор меняем на KS-H-142EA для сервиса надо чтобы часы небыли установлены, уменьшыть звук на минимум,нажать volume- на тв. и неотпуская нажать 9 на R.C. ( для options нажымаем 6 вместо 9 нeзабудь записать свои опции )secam я не делал ( у нас его нет ) , была тема по этому и ктото спрашывал про звук,а секам он включил,но я непомню какую option он менял .эта тема пропла из форума ,но возможно кто нибудь помнит ( тема про видеодвойку Orion ) Orion options PAL_B/G and options PAL_B/G + SECAM_L""

Link spre comentariu
Vizitator laurentiujecu

Fii atent la traducere!intrarea in service mode se face apasind VOL-(este necesar sa ajungi cu el la zero) si in acelasi timp tii apasata tasta 6 timp de 3 sec!daca nu intra este necesar resetarea ceasului videorecorder ce se realizeaza prin strap pe c1003!pe ecran apare init 0b4......cu play resp. stop se ajunge la adresa 0b9 apasam enter si modificam astfel 2c pt DK 4C pt I, 8C pt BG!la adresele 0BE avem 00 sau 01 pt 3 benzi sau 02 numai uhf!succes!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări