DavioForce Postat Noiembrie 16, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2009 ce se intampla daca le incalzesc??? Link spre comentariu
florin48 Postat Noiembrie 17, 2009 Partajează Postat Noiembrie 17, 2009 E foarte posibil sa functioneze Link spre comentariu
DavioForce Postat Noiembrie 17, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2009 tu aecla cu aer cald de se intind prelatele cu el e bun?la ce te referi cand ai zis cu flux? Link spre comentariu
CATA2003 Postat Noiembrie 17, 2009 Partajează Postat Noiembrie 17, 2009 tu aecla cu aer cald de se intind prelatele cu el e bun?la ce te referi cand ai zis cu flux?las-o balta, daca nu te ai cu electronica ,dute cu ea intr-un service gsm....poate te ajuta aia Link spre comentariu
florin48 Postat Noiembrie 18, 2009 Partajează Postat Noiembrie 18, 2009 DavioForce ai nevoie de o statie de lipit cu aer cald de preferabil statie de lipi pe irda ce nu necesita flux...Cum zice si Cata ar fii mai bine sa mergi la un service GSM.Bafta Link spre comentariu
ratza Postat Noiembrie 18, 2009 Partajează Postat Noiembrie 18, 2009 de preferabil statie de lipi pe irda ce nu necesita fluxPoate cu infraro?ii. IrDA e un standard de comunicare. Link spre comentariu
florin48 Postat Noiembrie 18, 2009 Partajează Postat Noiembrie 18, 2009 @ratza stiu ca irda este un standar de comunicare.Dar sunt si stati de lipit IRDAStatia IRDA functioneaza cu raze infrarosii care produc caldura.Este folosita pentru lipirea componentelor sensibile la caldura la care nu se poate folosii statia cu aer cald.Statia IRDA are un control excelent al temperaturii putand fi fixata exact la temperatura de topire a fludorului si sub temperatura de topire a componentelor din plastic:mufe de incarcare,benzi flexibile conectoare,conectori de baterie,finali emisie cu carcasa plastic Link spre comentariu
nutzu11v Postat Decembrie 5, 2009 Partajează Postat Decembrie 5, 2009 ai putea sa o invelesti intro folie de staniol si so pui pe un gratar incins nu e gluma ca lipiturile intre componente nu mai fac contact perfect sa nu iti de ea pe jar nu ai nimic de pierdut asa am patit si eu cu a mea totu se vedea in dungi aiurea si am facut la fel si merge ca noua ca ele cand sunt facute sunt bagate intrun cuptor la o anumita temperatura etc mai te informezi si u dp net Link spre comentariu
gabitzu8 Postat Decembrie 5, 2009 Partajează Postat Decembrie 5, 2009 ai putea sa o invelesti intro folie de staniol si so pui pe un gratar incins nu e gluma ca lipiturile intre componente nu mai fac contact perfect sa nu iti de ea pe jar nu ai nimic de pierdutofftopic: si daca pui si niste mici pe gratar si ungi placa video cu ulei si mirodenii o sa mananci tocanita de pixeli Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum