dragon82 Postat Noiembrie 2, 2009 Partajează Postat Noiembrie 2, 2009 Salutare!Stie careva de calitatea produselor BEYMA,difuzoare si filtre?Se merita cumparate produsele lor? Avantaje si dezavantajele difuzoarelor ce le produc?Sunt hi-fi sau pocnitori scumpe? Pot fi comparate cu vreun alt producator la raportul calitate-pret? Link spre comentariu
radue Postat Noiembrie 2, 2009 Partajează Postat Noiembrie 2, 2009 E firma de incredere ce produce difuzoare profesionale si hi-fi.Modifica titlul si scoate majusculele in plus. Link spre comentariu
dragon82 Postat Noiembrie 2, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2009 Offtopic:Imi cer scuze,dar cum pot modifica titlul?Deci in principiu se merita a da banii pe produsele lor.Am vazut ca au si difuzoare ieftine in jurul la 20? fara tva!Dar am vrut ca idee sa stiu daca se merita si fac treaba buna.La aspect toate arata fain,dar asa cum e in general orice lucru,conteaza de ce sunt in stare sa faca! Link spre comentariu
George(sb) Postat Noiembrie 2, 2009 Partajează Postat Noiembrie 2, 2009 beyma echipau incintele mach actualii martin audio, parerea mea merita tori banii Link spre comentariu
dragon82 Postat Noiembrie 2, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2009 Ceea ce ma intereseaza pe mine de la ei sunt tweetere.Utilizarea lor:pentru hi-fi home,filme si muzica,caci vreau sa le pun pe incintele Sony SS-F6000.Nu ma intereseaza sa le folosesc pentru chestii zgomotoase,nunti,show-uri,petreceri etc.Au 2 game de unde as putea alege:PRO si STUDIO.Pe viitor intentionez sa schimb totul de pe aceste incinte tot cu Beyma,dar momentan incep cu tweeterele.Care ar fi mai recomandata pt ceea ce vreau eu?Iata mai jos ceva detalii. Link spre comentariu
dragon82 Postat Noiembrie 2, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2009 Inca 2 exemple din Seria PRO. Link spre comentariu
Toader Postat Noiembrie 2, 2009 Partajează Postat Noiembrie 2, 2009 Pai de unde stii ca merg puse in boxa Sony? Link spre comentariu
dragon82 Postat Noiembrie 2, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2009 Pai vreau sa le schimb pe actualele tweetere Sony la recomandarea mai multor pers.Dupa discutiile de pe topicul despre filtre(vezi topic Filtre incinte Sony-si ai sa vezi de ce) asa mi-a fost recomandat si sincer asa si e.Decat Sony mai degraba Beyma. In timp schimb totul in functie de buget. Nu am posibilitatea sa le schimb toate odata,dar incep de la tweetere si filtrele aferente.Le cumpar si apoi le montez toate odata sau pe rand.Depinde de recomandarile profesionistilor Link spre comentariu
radue Postat Noiembrie 2, 2009 Partajează Postat Noiembrie 2, 2009 Mai bine iti faci boxe noi de la 0 si gata. Carpeala la Sony nu se merita. Alea le lasi cu modificarile de bun simt si cam atata. Link spre comentariu
dragon82 Postat Noiembrie 2, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2009 Mai bine iti faci boxe noi de la 0 si gata. Carpeala la Sony nu se merita. Alea le lasi cu modificarile de bun simt si cam atata.Sa stii ca e o idee buna,dar ma gandeam ca macar carcasele sa le folosesc...desi imi va trebui ceva munca si calcule pentru acordarea lor cu noile si viitoarele difuzoare,dar cu ajutorul celor ce ma ajuta pe topicurile ce le-am deschis pe acest forum,voi reusi si asta.Stii cum e daca nu incerci nu afli niciodata si cel mai bine e sa inveti de la cei ce stiu.Iar de la cei ce stiu astept si niste pareri despre acele tweetere prezentate mai sus.Acolo au toate valorile documentate de la producator si se poate face o comparatie intre ele pentru cel mai bun. Link spre comentariu
George(sb) Postat Noiembrie 3, 2009 Partajează Postat Noiembrie 3, 2009 si eu zic sa le faci de la zero Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum