Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Variator incalzire huse scaune-50W

electronunervos

Postări Recomandate

Mi-am cumparat pt un singur scaun o husa din cora cu 30 ron care are incalzire. Toate bune si frumoase.... Husa are 50W si vreau sa fac de asa maniera incat sa pun un buton sau un potentiometru cumva legat ca sa diminuez puterea husei..... Dupa un timp devin deranjanti cei 50W.O alta varianta barbara ar fii sa bag un senzor NTC in husa si sa fie pe post de termostat reglat la o anumita valoare. Precizez ca as opta pt prima varinta ce nu implica desfacerea husei. Vreau ca montajul sa nu disipe caldura si el, ma gandeam la un variator bazat pe PWM. Please help me.Alte varinate???

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• draku

1

• electronunervos

1

• fratello

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

nu stiu cum sunt realizate circuitele husei respectiveinsa, daca sunt separate pentru sezut si spatar, se poate incerca o conectare in serie sau in paralel, cu ajutorul unui comutator de putere adecvatala conectarea in serie se va incalzi mai putin, la conectarea in paralel se va incalzi mai mult(cel putin la manerele incalzite de la motociclete asa se face)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări