Mindware Postat Noiembrie 1, 2009 Partajează Postat Noiembrie 1, 2009 Tot incerc de cateva ore sa export un pdf din Eagle....si nu reusesc...Nu mai gasesc metoda...Candva gasisem un script pe net... dar nu mai pot da peste el....s-a ascuns... Nu vreau export in jpg sau bmp,motivele evidente fiind scalarea....pentru ca am trasee de 0,6 si 0,4 mm +smd-uri. Ma poate scoate cineva din impas va rog?Va raman profund recunoscator Si inca ceva...Cum fac traseu de masa peste toata suprafata nefolosita?(sa nu mai las atat de mult cupru pentru corodat)Numai bine :bere: Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Noiembrie 2, 2009 Partajează Postat Noiembrie 2, 2009 Instalezi ceva de genul acesta si apoi din Eagle dai Print si selectezi convertorul ca imprimanta. Link spre comentariu
danb1974 Postat Noiembrie 2, 2009 Partajează Postat Noiembrie 2, 2009 Daca te referi la cablaj care tre sa iasa 1:1, din cam processor poti lista postscript care se poate dupa aia converti in pdf Link spre comentariu
Mindware Postat Noiembrie 2, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2009 Daca te referi la cablaj care tre sa iasa 1:1, din cam processor poti lista postscript care se poate dupa aia converti in pdfExact!Poti fi mai explicit ,te rog? Am rascolit acolo o gramada,dar...evident..nici un rezultat util...Multumesc mult !Numai bine :bere: Link spre comentariu
Mindware Postat Noiembrie 2, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2009 EVRIKA! Gata,i-am dat de cap! Treaba e super simpla Selectezi layerele care te intereseaza...apoi dai print...si ai jos buton "pdf"...dai nume.. locatie... si gata Multumesc tuturor pentru ajutor :bere: Link spre comentariu
script22 Postat Decembrie 18, 2009 Partajează Postat Decembrie 18, 2009 Tot cu eagle lucrezi si eu, si nu reusesc sa fac sa dau la autorouter sa imi faca traseele mai groase.se poate eu am tot incerca dar nu am gasit pe nicaieri sa schimb.manual nu pot sa le fac mam blocatsi inca ceva cum selectez lierele care vreau sa le scot la imprimanta Link spre comentariu
Mindware Postat Decembrie 19, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2009 Nu am gasit nici eu de unde sa schimb grosimea traseelor la autorouting...insa te pot ajuta la selectarea layer-elor. Fara sa deschizi fereastra de print, apesi pe dutonul display-show/hide layers,plasat sus in stanga, deasupra tuturor butoanelor din bara de butoane.Simbolizeaza cateva dreptunghiuri suprapuse divers colorate. Din fereastra aparuta,dai click in stanga fiecarui nume,care reprezinta un layer(strat).Mai exact ,click pe numarul din fata numelui. Cele albastre sunt active(vizibile),cele albe,nu. Care si cum ..le vezi tu pana la urma ... trebuie sa le dichisesti....le iei pe rand oricum...vezi ce dispare..ce apare... Link spre comentariu
script22 Postat Decembrie 20, 2009 Partajează Postat Decembrie 20, 2009 dap e foarte simplu am gasit si eu totusi e diferit de target 3001 sau proteus sunt multe avantaje si dezavantaje un mare neajuns sunt pachetele cu comonente care nu sunt catalogate dupa functie, exista vre-o metoda sa imi afiseje altfel comonentele.... stau 20 min pana le gasesc Link spre comentariu
Mindware Postat Decembrie 22, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2009 Din cate stiu eu....nu Dar uite un pont...foloseste tastele directionale de pe tastatura Cu stanga-dreapta inchizi-deschizi o ramura....iar sus-jos...sunt destul de evidente...Si merge destul de repede..eu m-am obisnuit si sunt multumit.Singura chestie care ma enerveaza e lipsa varietatii componentelor,mai exact a carcaselor.Sunt o gramada de chestii care nu prea se gasesc prin aceste parti de lume...cel putin nu des.... Link spre comentariu
wally_gatter Postat Martie 31, 2011 Partajează Postat Martie 31, 2011 De unde se poate face update la libraria de componente a eagle-ului? Link spre comentariu
RazvanTi Postat Aprilie 1, 2011 Partajează Postat Aprilie 1, 2011 simplu! de la ei de pe site. adica de aici: http://www.cadsoft.de/cgi-bin/download. ... /libraries descarci ce ai nevoie si faci upload in libraria deja existenta. automat NU se face. Link spre comentariu
wally_gatter Postat Aprilie 1, 2011 Partajează Postat Aprilie 1, 2011 simplu!de la ei de pe site.adica de aici:http://www.cadsoft.de/cgi-bin/download. ... /librariesdescarci ce ai nevoie si faci upload in libraria deja existenta.automat NU se face. Merci Razvan Link spre comentariu
Vizitator AEMelectronic Postat Iunie 16, 2013 Partajează Postat Iunie 16, 2013 chiar daca este un subiect deschis de mult timp, poastez si eu in speranta ca cineva ma poate ajutaam lucrat cu Eagle pana la un moment dat cand nu mi-a iesit un cablaj si am hotarat sa folosesc Target3001este super, se poate vizualiza piesa 3D inainte de a o lega in schema, autorutare si alte chestiiproblema este ca nu stiu de unde as putea schimba in setari sa imi faca traseele mai groase, nu gasesc nici pt manualsi daca imi puteti spune cum se fac traseele manual pt ca nu am gasit nici asta :(pe net sunt foarte putine informatii Link spre comentariu
pannovy Postat Iunie 16, 2013 Partajează Postat Iunie 16, 2013 Pt target 3001 se pune cursorul pe segmentul respectiv apoi dublu click buton stanga mouse se deschide o fereastra, te duci pe dimensiune track width scrii manual grosimea pe care o doresti dupa care dai enter si se modifica dimensiunea. Tot de acolo modifici din casuta corespunzatoare si forma segmentului in sensul ca vrei sa fie la capete rotunjit sau drept. Un buton util F8 iti apare pe cursor cruce simpla sau dubla cu unghi de 45 grade... Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Iunie 16, 2013 Administratori Partajează Postat Iunie 16, 2013 viewforum.php?f=253 Link spre comentariu
Postări Recomandate