Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

PCB 2 PDF EAGLE

Mindware

Postări Recomandate

Tot incerc de cateva ore sa export un pdf din Eagle....si nu reusesc...Nu mai gasesc metoda...Candva gasisem un script pe net... dar nu mai pot da peste el....s-a ascuns... :41 Nu vreau export in jpg sau bmp,motivele evidente fiind scalarea....pentru ca am trasee de 0,6 si 0,4 mm +smd-uri. Ma poate scoate cineva din impas va rog?Va raman profund recunoscator :da Si inca ceva...Cum fac traseu de masa peste toata suprafata nefolosita?(sa nu mai las atat de mult cupru pentru corodat)Numai bine :bere:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mindware

5

• script22

2

• wally_gatter

2

• ghimpe--

1

Top autori în acest subiect

Daca te referi la cablaj care tre sa iasa 1:1, din cam processor poti lista postscript care se poate dupa aia converti in pdf

Exact!Poti fi mai explicit ,te rog? :jytuiyu Am rascolit acolo o gramada,dar...evident..nici un rezultat util...Multumesc mult !Numai bine :bere:
Link spre comentariu

EVRIKA!

Gata,i-am dat de cap!

Treaba e super simpla :jytuiyu

Selectezi layerele care te intereseaza...apoi dai print...si ai jos buton "pdf"...dai nume.. locatie... si gata :rade:

Multumesc tuturor pentru ajutor :da :bere:

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Tot cu eagle lucrezi si eu, si nu reusesc sa fac sa dau la autorouter sa imi faca traseele mai groase.se poate eu am tot incerca dar nu am gasit pe nicaieri sa schimb.manual nu pot sa le fac mam blocatsi inca ceva cum selectez lierele care vreau sa le scot la imprimanta

Link spre comentariu

Nu am gasit nici eu de unde sa schimb grosimea traseelor la autorouting...insa te pot ajuta la selectarea layer-elor.

Fara sa deschizi fereastra de print, apesi pe dutonul display-show/hide layers,plasat sus in stanga, deasupra tuturor butoanelor din bara de butoane.Simbolizeaza cateva dreptunghiuri suprapuse divers colorate.

Din fereastra aparuta,dai click in stanga fiecarui nume,care reprezinta un layer(strat).Mai exact ,click pe numarul din fata numelui.

Cele albastre sunt active(vizibile),cele albe,nu.

Care si cum ..le vezi tu pana la urma ... trebuie sa le dichisesti....le iei pe rand oricum...vezi ce dispare..ce apare... :da

Link spre comentariu

dap e foarte simplu am gasit si eu totusi e diferit de target 3001 sau proteus sunt multe avantaje si dezavantaje un mare neajuns sunt pachetele cu comonente care nu sunt catalogate dupa functie, exista vre-o metoda sa imi afiseje altfel comonentele.... stau 20 min pana le gasesc

Link spre comentariu

Din cate stiu eu....nu :nas: Dar uite un pont...foloseste tastele directionale de pe tastatura :da Cu stanga-dreapta inchizi-deschizi o ramura....iar sus-jos...sunt destul de evidente...Si merge destul de repede..eu m-am obisnuit si sunt multumit.Singura chestie care ma enerveaza e lipsa varietatii componentelor,mai exact a carcaselor.Sunt o gramada de chestii care nu prea se gasesc prin aceste parti de lume...cel putin nu des....

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...
  • 2 ani mai târziu...
Vizitator AEMelectronic

chiar daca este un subiect deschis de mult timp, poastez si eu in speranta ca cineva ma poate ajutaam lucrat cu Eagle pana la un moment dat cand nu mi-a iesit un cablaj si am hotarat sa folosesc Target3001este super, se poate vizualiza piesa 3D inainte de a o lega in schema, autorutare si alte chestiiproblema este ca nu stiu de unde as putea schimba in setari sa imi faca traseele mai groase, nu gasesc nici pt manualsi daca imi puteti spune cum se fac traseele manual pt ca nu am gasit nici asta :(pe net sunt foarte putine informatii

Link spre comentariu

Pt target 3001 se pune cursorul pe segmentul respectiv apoi dublu click buton stanga mouse se deschide o fereastra, te duci pe dimensiune track width scrii manual grosimea pe care o doresti dupa care dai enter si se modifica dimensiunea. Tot de acolo modifici din casuta corespunzatoare si forma segmentului in sensul ca vrei sa fie la capete rotunjit sau drept. Un buton util F8 iti apare pe cursor cruce simpla sau dubla cu unghi de 45 grade...

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări