dem3ntor Postat Noiembrie 1, 2009 Partajează Postat Noiembrie 1, 2009 Salut!Am cumparat un amplituner marantz as8010 dar care, are aparent finalii arsi, nu baga nimic in dif.are finali stk 0080, are cineva o schema a aparatului?Multumesc! Link spre comentariu
Kosmin Postat Noiembrie 1, 2009 Partajează Postat Noiembrie 1, 2009 Salut!Am cumparat un amplituner marantz as8010 dar care, are aparent finalii arsi, nu baga nimic in dif.are finali stk 0080, are cineva o schema a aparatului?Multumesc!Dar de ce postezi la tuburi electronice ?? S-au inventat cumva stk-uri cu nuvistori sau cum?Se muta la scheme si documentatii!!! Link spre comentariu
dem3ntor Postat Noiembrie 1, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 1, 2009 imi cer scuze m-a luat valul partea de putere este compusa dintr-un stk3082 care ataca 2 x stk0080. dupa cateva cercetari, am descoperit ca stk3082 este defect, pe o iesire scoate 50V. dupa ce am scos stk0080-ul de pe canalul cu problema, releul cupleaza si un canal lucreaza normal, ce sa ii fac acelui canal cu problema ?Multumesc! Link spre comentariu
zal Postat Noiembrie 2, 2009 Partajează Postat Noiembrie 2, 2009 Vezi c? ?i-am r?spuns la depan?ri audio video. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum