Vizitator stefanoiucostin Postat Noiembrie 1, 2009 Partajează Postat Noiembrie 1, 2009 Caut o schema de tv Imago14 cu stv9302 in baleajul vertical. Problema este ca il arde imediat ce il schimb, am incercat si cu tda9302, cu acelasi rezultat. Piesele din etaj sunt verificate. Link spre comentariu
codrin Postat Noiembrie 1, 2009 Partajează Postat Noiembrie 1, 2009 in primul rand nu aici este rubrica destinata cererii de scheme tv. si invatati-va , odata, ptr D-zeu , sa cereti un ajutor cum trebuie. adica, ptr ca tot ai desfacut capacul tv-ului , da mai multe amanunte: procesor, jungla, sursa, denumire sasiu etc nu-ti este mila de timpul celor care incearca sa te ajute. stv9302 se afla in componenta multor sasie , de la cele de firma pana la stifturi chinezesti. ASTEPT! SUCCES! Link spre comentariu
tehtronics Postat Noiembrie 1, 2009 Partajează Postat Noiembrie 1, 2009 aceasta este schema, cu mici deosebiri:BV: LA78040 = STV9302AAudio: LA4267 ... la tine TDA2003In privinta defectului: verifica mai intai sursa pe o sarcina artificiala(bec) si vezi daca nu scoate tensiuni marite.Schimba tranzistorul din sursa V511(2SA1015) cu 2SA1013verifica bucla de reglaj a tensiunii de iesire: etajul cu V551+optocuplor+divizorul R552, R553Dupa ce sursa debiteaza B1=110V, abia apoi monteaza CI-ul din BVSTV9302 se poate inlocui cu LA78040 sau TDA8172 fara nici o modificare, cu observatia ca TDA8172 merge mai "rece" fata de celelalte. Link spre comentariu
Vizitator camiro Postat Septembrie 4, 2011 Partajează Postat Septembrie 4, 2011 Am nevoie de schema si manualul service al TV - IMAGO 14 cu urmatoarele date:• sasiul – SHEN ZHEN 0526; SH-2294VO• procesorul- 8821CPNG4RJ1 , • Memorie: 24C16A – EPROM serial• Trafo – sursa BCK-40-62EC,• Trafo – linii: 18G 5F2, • AUDIO - TDA2003; Probleme: Brum pe sonor si pe menu caracterele joaca pe verticala – imaginea este totusi stabila. Manualul service m-ar ajuta mult la reglaje – tensiuni, caracteristici semnal.Cu deosebita stima, astept si o sugestie. camiro Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 5, 2011 Partajează Postat Septembrie 5, 2011 Sursa este cu integrat sau cu tranzistoare?BVul cu ce-i facut? Link spre comentariu
tehtronics Postat Septembrie 5, 2011 Partajează Postat Septembrie 5, 2011 vezi daca asa arata sasiul...?! Link spre comentariu
Vizitator camiro Postat Septembrie 23, 2011 Partajează Postat Septembrie 23, 2011 Salut D-le. Dan cod, Alimentarea este cu tranzistoare si baleiajul pe v. este cu SVT 9302. Nu am avut acces la schema/foto multumesc pt. intentie - va rog si pe [email protected]. M-ar interesa o placa cu traful de alimentare si inalta tensiune. Va multumesc f. mult inca o data. camiro. Link spre comentariu
Vizitator camiro Postat Septembrie 23, 2011 Partajează Postat Septembrie 23, 2011 D-le. dan cod,am vazut foto si placa este modernizata - are racitoare cu suprafata mare de racire.Placa la 14 toli are racitoarele din tabla.Nu stiu sa atasez poza Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum