manolo Postat Septembrie 15, 2012 Partajează Postat Septembrie 15, 2012 Interesanta intrebare,deci numai anumite persoane au voie sa bata cimpii si sa se bage in seama ?De ce nu-l intrebi pe tyc de schema?aici si in multe alte topicuri?sau blitzul functioneaza doar intr-o directie? Link spre comentariu
Dr.L Postat Septembrie 15, 2012 Partajează Postat Septembrie 15, 2012 Daca tie ti se pare ca scopul unui montaj sau legea e bagare de seama,e treaba taApoi, cu cate informatii a dat, numai o vrajitoare cu un glob de cristal l-ar putea ajuta.Dar e bine ca faci observatii pertinente,daca tot scriiDeci daca nu ai ceva la obiect sa scrii,atunci nu mai scrie. Am mai zis odata sa se termine cu bascalia,dar vad ca nu s-a inteles clarA 3-a oara...e cu mai putin noroc! Link spre comentariu
Vizitator floryn_k1 Postat Septembrie 15, 2012 Partajează Postat Septembrie 15, 2012 Eu nu pot decat sa le multumesc celor implicati, Si ca sa fiu mai pe intelesul tuturor persoanelor ce si'au manifestat parerile negative despre un astfel de sistem pus pe o bicicleta, vreau sa precizez ca mi'ar fi folositor pt. a atentiona posesorii de autoturisme cand pleaca dp loc fara a ma observa in oglina. Si nici decum pt a orbi participantii la trafic cum cred unii( fara sa dau nume). Link spre comentariu
Dr.L Postat Septembrie 15, 2012 Partajează Postat Septembrie 15, 2012 Din pacate ii orbesti cu blitzul...Uita-te la descarcarea lui si sa vezi ca se simteMai bine ai folosi un claxon,ceva Link spre comentariu
Vizitator floryn_k1 Postat Septembrie 16, 2012 Partajează Postat Septembrie 16, 2012 Dupa 2 zile nu am rezolvat nik, scz fug pe alt forum. Link spre comentariu
__farad__ Postat Septembrie 16, 2012 Partajează Postat Septembrie 16, 2012 Din 14 scheme am ales-o pe cea mai simplă şi am postat link-ul.Fără să mă doară undeva ce vrei să faci. În loc să ceri sfaturi la obiect ai bătut câmpii(ca şi alţii de altfel). Şi se mai întreabă unii de ce nu primesc răspuns sau sunt luaţi la "mishto". Link spre comentariu
Vizitator floryn_k1 Postat Septembrie 17, 2012 Partajează Postat Septembrie 17, 2012 Ok din cate am vaz eu schema pe care ai postat'o...este cu totul pt atceva sau cel putin asa inteleg eu (pt stroboscop) eu vreau sa il aprind la apasarea unui buton atunci cand vreau sa atentionez pe cnv ca exist si eu in trafic........multumesc. Link spre comentariu
__farad__ Postat Septembrie 17, 2012 Partajează Postat Septembrie 17, 2012 Ok din cate am vaz eu schema pe care ai postat'o...este cu totul pt atceva sau cel putin asa inteleg eu (pt stroboscop) eu vreau sa il aprind la apasarea unui buton atunci cand vreau sa atentionez pe cnv ca exist si eu in trafic........multumesc.Ai ieşi mai simplu şi mai ieftin cu un flash cu leduri (baterii, leduri, întrerupător şi 10 cm de sârmă). Dar dacă vrei blitz fie.În blitz-ul pe care îl ai (deşi nu ai postat o poză sau măcar o mâzgăleală cu ce se află pe plăcuţa ta acum) ar trebui să ai cam aşa: un ridicător de tensiune cu cel puţin un tranzistor, care să ridice de la 3V (bănuiesc că funcţiona cu două baterii AA) la câteva sute de volţi pt alimentarea lămpii. Ai spus că te-ai curentat deci bănuiesc că funcţionează partea asta. Aceeaşi tensiune ar trebui să încarce un condensator, care prin intermediul butonului se descarcă pe primarul unui traf care dă în secundar tensiunea înalta pt amorsare.Asta este în mare ce se găseşte prin blitz-urile din aparatele de unică folosinţă. Ceea ce ai tu fizic poate însă diferi de ceea ce am descris eu. Deci ca să îl repui în funcţiune asigură-te mai întăi că toate legăturile sunt corecte şi că la apăsarea butonului apare înalta tensiune. Fără să ştiu ce ai acolo nu pot să îţi spun ce şi cum să legi. Variante pt astfel de montaje sunt multe. Link spre comentariu
Vizitator floryn_k1 Postat Septembrie 17, 2012 Partajează Postat Septembrie 17, 2012 Am priceput si are sens ceea ce spui , am sa revin cu poze maine. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum