Vizitator dorin15 Postat Noiembrie 20, 2009 Partajează Postat Noiembrie 20, 2009 Pls help! Link spre comentariu
Vizitator dorin15 Postat Noiembrie 20, 2009 Partajează Postat Noiembrie 20, 2009 Chiar nu are nimeni? :cry: Link spre comentariu
Vizitator dorin15 Postat Noiembrie 23, 2009 Partajează Postat Noiembrie 23, 2009 HELP HELP HELP Link spre comentariu
yo9hnf Postat Noiembrie 23, 2009 Partajează Postat Noiembrie 23, 2009 In concluzie ...ce intelegi prin blitz? Zi concret ce vrei sa fac acest "blitz".Daca vrei o lumina intermitenta vezi aici :ne555 ledLEDuri albe gasesti la magazin, sau prin lanterne. Link spre comentariu
Vizitator dorin15 Postat Noiembrie 23, 2009 Partajează Postat Noiembrie 23, 2009 Sa zicem ca vreau sa fac un stroboscop cu 20 de leduri.Cum pot face Link spre comentariu
yo9hnf Postat Noiembrie 23, 2009 Partajează Postat Noiembrie 23, 2009 Fa de exemplu schema de aici http://www.reuk.co.uk/LED-Dimmer-Circuit.htm care are putine piese si vezi ce iese. Fa montajul , dar in colectorul tranzistorului nu pune nimic. Calculam impreuna cate leduri si ce rezistente trebuie sa vina acolo dupa ce termini montajul. Link spre comentariu
Vizitator dorin15 Postat Noiembrie 23, 2009 Partajează Postat Noiembrie 23, 2009 Dar schema asta cate leduri are ? 9? Si Gnd. ce este ? Link spre comentariu
yo9hnf Postat Noiembrie 23, 2009 Partajează Postat Noiembrie 23, 2009 Nu conteaza cate leduri are.Conteaza sa faci tu montajul fizic. Merge cu oricate leduri vrei tu.GND-Ground-Paman-MASAVcc-PLUSGND reprezinta un punct fix fata de care se masoara tensiunea. Exemplu practic : aparatele audio din masina se alimenteaza la +12V fata de sasiu (GND).Prin anii '60 sau ceva de genu' erau niste Moskwici-uri care se alimentau la -12V fata de sasiu. Practic PLUSul era la masa.Inteles? Link spre comentariu
Vizitator dorin15 Postat Noiembrie 23, 2009 Partajează Postat Noiembrie 23, 2009 si stroboscopul asta merge dupa muzica? Link spre comentariu
yo9hnf Postat Noiembrie 23, 2009 Partajează Postat Noiembrie 23, 2009 NU, pentru ca nu ai mentionat.De aceea ti-am zis sa lasi denumirile de-o parte si sa zici ce vrei, in cuvinte.Cauta pe net o schema simpla de VU-METER vu metru si pune-o aici.Sau cauta la ACCESORII AUDIO. Link spre comentariu
radhoo Postat Noiembrie 23, 2009 Partajează Postat Noiembrie 23, 2009 incep sa cred ca acest thread a fost deschis "la misto" si nu stiu daca mai merita efortul colegilor de a construi o solutie. Link spre comentariu
Vizitator dorin15 Postat Noiembrie 24, 2009 Partajează Postat Noiembrie 24, 2009 oricum nu doream sa mearga dupa muzica.Si cu Gnd sau cum se numeste ce fac? Link spre comentariu
Vizitator dorin15 Postat Noiembrie 24, 2009 Partajează Postat Noiembrie 24, 2009 nu a fost deschis "la misto" doar vreau cea mai buna solutie.Faceam prima schema dar nu am gasit bec de 200w cu lumina alba doar la extra pret asa ca m-am gandit sa fac cu leduri.Dar daca crezi ca este la misto problema ta Link spre comentariu
yo9hnf Postat Noiembrie 24, 2009 Partajează Postat Noiembrie 24, 2009 GND, dupa cum ti-am exmplicat mai sus , este MASA, si pentru cazul tau pe "bara" aceea legi MINUSul de la baterie. Link spre comentariu
Dr.L Postat Noiembrie 24, 2009 Partajează Postat Noiembrie 24, 2009 *blitz**blitz* si gatadorin15-vezi cum te iei de cei care incearca sa te ajute,cand tu nu zici ce vrei,desi altii se chinuie sa-ti explice! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum