Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cum fac blitz

Vizitator dorin15

Postări Recomandate

• Răspunsuri 83
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• __farad__

12

• Dr.L

8

• yo9hnf

7

• miron1947

5

Top autori în acest subiect

Nu conteaza cate leduri are.Conteaza sa faci tu montajul fizic. Merge cu oricate leduri vrei tu.GND-Ground-Paman-MASAVcc-PLUSGND reprezinta un punct fix fata de care se masoara tensiunea. Exemplu practic : aparatele audio din masina se alimenteaza la +12V fata de sasiu (GND).Prin anii '60 sau ceva de genu' erau niste Moskwici-uri care se alimentau la -12V fata de sasiu. Practic PLUSul era la masa.Inteles?

Link spre comentariu

NU, pentru ca nu ai mentionat.De aceea ti-am zis sa lasi denumirile de-o parte si sa zici ce vrei, in cuvinte.Cauta pe net o schema simpla de VU-METER vu metru si pune-o aici.Sau cauta la ACCESORII AUDIO.

Link spre comentariu
Vizitator dorin15

nu a fost deschis "la misto" doar vreau cea mai buna solutie.Faceam prima schema dar nu am gasit bec de 200w cu lumina alba doar la extra pret asa ca m-am gandit sa fac cu leduri.Dar daca crezi ca este la misto problema ta

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări