luciann Postat Noiembrie 1, 2009 Partajează Postat Noiembrie 1, 2009 Am aceasta placa de sunet, are cineva idee cum as putea scoate semnal pentru front panel din ea?, asta in caz ca se poate Link spre comentariu
alexutu Postat Noiembrie 1, 2009 Partajează Postat Noiembrie 1, 2009 poi ce front panel ?bayu de creative se conecteaza printr-un cablu special, dk despre asta e vorba, dk e doar de la carcasa iesire audio tot printr-un cablu care tre sa il pui pe placa de sunet. vezi si tu unde se potriveste. Link spre comentariu
luciann Postat Noiembrie 1, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 1, 2009 Nu am pe carcasa acea placuta cu jack-uri, dar as avea nevoie de o iesire de acest gen, pentru ca momentan am sunetul scos la casti printr-o ramificatie la iesirea FRONT si nu am deloc bass in casti, pentru ca sunetul e filtrat si bass-ul ajunge in subwoofer, pe o cu totu alta iesire.De aceea vreau iesirea front panel, pentru ca ma gandesc ca acolo iese semnal stereo. Link spre comentariu
Dr4g0n Postat Noiembrie 1, 2009 Partajează Postat Noiembrie 1, 2009 pe frontpanel iti iese acealsi semnal .... trebuie sa muti manual din 5.1 in Headphones placa cand asculti la casti http://audigy2zshowto.blogspot.com/ aici ai ceva schema de front panel Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum