Vizitator sacalul Postat Noiembrie 1, 2009 Partajează Postat Noiembrie 1, 2009 Am realizat prima schema prezentata la scheme de vumetre: http://www.pira.cz/enbar.htm cu toate componentele lafel ca in scmema si im om cand o bag sub tensiune fara legare la pc stau ledurile aprinse , daca bag geacul la pc in audio tot nu merege . Cu ce gresesc ?? Link spre comentariu
remus68 Postat Noiembrie 1, 2009 Partajează Postat Noiembrie 1, 2009 Mai intii verifica daca ai realizat cablajul corect si daca ai montat pinii circuitelor integrate asa cum trebuie. Daca totul e corect executat si defectiunea persista, scoate din montaj pe D1 si spune daca se mai aprind toate LED-urile. Link spre comentariu
miron1947 Postat Noiembrie 1, 2009 Partajează Postat Noiembrie 1, 2009 fara legare la pc stau ledurile aprinseDar cu intrarea in scurt,se sting? Link spre comentariu
Vizitator sacalul Postat Noiembrie 1, 2009 Partajează Postat Noiembrie 1, 2009 remus maine verificmiron tot maine verific Link spre comentariu
MCDragoos Postat Noiembrie 6, 2009 Partajează Postat Noiembrie 6, 2009 Am realizat vu-metru dupa schema si cablajul de acolo si este functional. Semireglabilul sa fie pe la jumatatea cursei sa nu ai sensibilitate foarte mare ca atunci cu firul de la intrare in aer se aprind toate LED-urile. L-am testat si in mod punct si in mod bara si merge foarte bine. Link spre comentariu
Vizitator sacalul Postat Noiembrie 6, 2009 Partajează Postat Noiembrie 6, 2009 zi-mi ce semireglabil ai folosit si il folosesc si eu. am folosit toate piesele din schema data Link spre comentariu
remus68 Postat Noiembrie 6, 2009 Partajează Postat Noiembrie 6, 2009 Ai verificat ceva ? Link spre comentariu
Vizitator sacalul Postat Noiembrie 6, 2009 Partajează Postat Noiembrie 6, 2009 ce sa verific?? Link spre comentariu
remus68 Postat Noiembrie 6, 2009 Partajează Postat Noiembrie 6, 2009 remus maine verificmiron tot maine verific ...??? ...acum o saptamina ! Link spre comentariu
Vizitator sacalul Postat Noiembrie 6, 2009 Partajează Postat Noiembrie 6, 2009 fara diodaam tensiune inte 0 si 1 v Link spre comentariu
Vizitator sacalul Postat Noiembrie 6, 2009 Partajează Postat Noiembrie 6, 2009 la leduri Link spre comentariu
remus68 Postat Noiembrie 6, 2009 Partajează Postat Noiembrie 6, 2009 Si unde anume ai masurat ? Link spre comentariu
Vizitator sacalul Postat Noiembrie 6, 2009 Partajează Postat Noiembrie 6, 2009 intre - si + - ul fiecarui led Link spre comentariu
remus68 Postat Noiembrie 6, 2009 Partajează Postat Noiembrie 6, 2009 Monteaza R4=1K2 si R5=8k2 (asa cum apare in schema din datasheet-ul de la LM3915). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum