chorchy Postat Aprilie 5, 2010 Partajează Postat Aprilie 5, 2010 zorki mai functioneaza? Link spre comentariu
Ovidanie Postat Aprilie 6, 2010 Partajează Postat Aprilie 6, 2010 Zorky 4 sau Zorky S? Link spre comentariu
ctepeo Postat Aprilie 8, 2010 Partajează Postat Aprilie 8, 2010 Primul meu aparat mai evoluat a fost un "Zorki" 4 din 1961 (îl mai am). Pe urmă un "Canon" Canonet (tot din 1961). Ambele moştenire. Acum un "Minolta" X700. Vreau să-i cumpăr obiectiv de 50 mm. Pe viitor vreau D.S.L.R. (nu mai am deloc digital). Vrea cineva să vadă poze făcute cu "Minolta"? Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 9, 2010 Partajează Postat Aprilie 9, 2010 Cum sa nu! Dar poze facute de tine, nu link-uri de pe net. Link spre comentariu
Ovidanie Postat Aprilie 9, 2010 Partajează Postat Aprilie 9, 2010 Zorky4 pare functional. Aparat foto NETTAR. Nu stiu povestea lui. Link spre comentariu
ctepeo Postat Aprilie 10, 2010 Partajează Postat Aprilie 10, 2010 Ceva poze făcute cu "Minolta" X700La pozele alb-negru cu mine şi Volga M21 una dintre ele e o modificare digitală a celilalte. Link spre comentariu
ctepeo Postat Aprilie 10, 2010 Partajează Postat Aprilie 10, 2010 Încă una cu mine şi M21 Volga. Plus altele.Alea color au ieşit mai ciudat din cauză că-s făcute pe diapozitiv şi nu cred că expus eu corect diapozitivul (filmele pozitive au cea mai mică latitudine de expunere; filmele alb-negru cea mai mare, adică dacă o zbârceşti cu expunerea la alb-negru nu e aşa de nasol ca la dia). Link spre comentariu
ctepeo Postat Aprilie 10, 2010 Partajează Postat Aprilie 10, 2010 Şi ceva cu negativ color... fabricile din poze nu mai existăPrima era pe Şos. Electronicii - pe vremuri numită Gării de Est (Obor) - existau concomitent Bd. Gării de Est (Obor) şi Şos. Gării de Est (Obor). A fost fabrică de ulei. Prima dată a fost independentă, iar prin 1948 a fost cuplată cu pareta de fabricaţie ulei de la Mora lui Assan (Întrep "13 Dec."). La un momendat unităţile au fost separate faţă de partea de panifiacţie de la Moara lui Assan, lucru care s-a menţinut şi după 1989.A 2-a e foastă Moară Olmazu. Se afla între Al. Circului şi Spit. Colentina. Nu ştiu dacă a mai funcţionat după trasarea Al. Circului, când complexul de mori a fost tăiat în 2 (pe vremuri Olmazu era grad în grad cu moara celalaltă, care se afla între Al. Circului şi I.G.P. + Str. Dinu Vintilă (fostă Tonolla).Ce tare sunt opţiunile forumului... poza nu poate să aibă mai mult de 800 pixeli înălţime, dar dacă vrei să poza pe înălţime? Link spre comentariu
ctepeo Postat Aprilie 12, 2010 Partajează Postat Aprilie 12, 2010 De unde ai făcut rost de exponomentrul ăla frumos? :cry: P.S. Iexponometrele fotoliectrice sunt cam proaisti di fileul lor. Se duce stratul de seleniu în timp. Am şi un "Werralux" care a păţit asta. Când l-am luat mai mergea cât de cât (l-am folosit la "Zorki" 4 şi "Canon" Canonet).Am cutiuţa de la "Leningrad"-ul din poză. Link spre comentariu
old man Postat Aprilie 12, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 12, 2010 Uite ca ne "invioram" ! .Buna ideea cu postarea fotografiilor unor locatii deosebite ...daca nu neinterzice nimeni ..poate mai pun si altii poze istorice..Merita!(felicitari Ctepeo!) Link spre comentariu
ctepeo Postat Aprilie 12, 2010 Partajează Postat Aprilie 12, 2010 Atenţie cu filmele. Se zgârie destul de uşor. Am reuşit să zgârii o imagine unde erai o poză cu "Solaris" (imaginea unde se vede fabrica de pe pasarelă). Deşi nu e făcută de mine, nu mă pot abţine de la a pune una din copilărie (cca. 1987). Nu mă pot abţine să nu laud culorile frumoase pe care le avea "OR.WO." Orwcolor pe vremuri ... Mai am ceva poze făcute de mine puse aici (pe viitor voi mai pune): http://www.flickr.com/photos/49210917@N04/sets/ Link spre comentariu
Ovidanie Postat Iunie 28, 2010 Partajează Postat Iunie 28, 2010 Un aparat foto Kiev cu obiectiv superangular. Aparatul era in stare perfecta, pretul cerut pe aparat plus cele doua obiective superangulare (din pacate identice) era 100 lei. Obiectivele erau in cutiile lor originale si erau insotite de prospectul original. Vanzatorul avea si actele de achizitie a aparatului, datate august 1983. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum