Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Hp R707 nu retrage complet obiectivul

green_wall_13

Postări Recomandate

:nas: Sper ca mai activeaza careva si pe forumul asta, ...altfel cred ca postez degeaba. Am gasit pe starda un Hp Photosmart R707. La pierdut careva, cred ca a cazut din buzunar ca are o lovitura in coltul de tabla al carcasei, in rest totul functioneaza OK. am demontat aparatul si am indreptat carcasa de aluminiu, dar mai am o problema cu el: Nu se retrage complet obiectivul, in sensul ca ramane 2 mm afara, si ferestra lentilei se inchide pe jumate. Daca il ajut cu mana se inchide de tot. Am incercat sa vad ce are, si am vazut ca obiectivul are o abatere spre stanga, si undeva agata in el. Cine ma poate azuta cu niste sfaturi in a demonta obiectivul?? am sa revin si cu poze..
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• green_wall_13

2

• iulicuta2000

1

Top autori în acest subiect

:101 Am reparat camera, am sa pun si pozele alea, dar am fost plecat. Poate sa-mi spuna si mie cat amperaj scoate incarcatorul original? Stiu ca trebuie sa scoata 3.3v dar cati mA ???? Aparatul este photosmart r707[attachment=4]Imagine0010.jpg[/attachment][attachment=3]Imagine0011.jpg[/attachment][attachment=2]Imagine0012.jpg[/attachment][attachment=1]Imagine0013.jpg[/attachment][attachment=0]Imagine0014.jpg[/attachment] Calitate slaba,..cu telefonul.
Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări