green_wall_13 Postat Octombrie 31, 2009 Partajează Postat Octombrie 31, 2009 Sper ca mai activeaza careva si pe forumul asta, ...altfel cred ca postez degeaba. Am gasit pe starda un Hp Photosmart R707. La pierdut careva, cred ca a cazut din buzunar ca are o lovitura in coltul de tabla al carcasei, in rest totul functioneaza OK. am demontat aparatul si am indreptat carcasa de aluminiu, dar mai am o problema cu el: Nu se retrage complet obiectivul, in sensul ca ramane 2 mm afara, si ferestra lentilei se inchide pe jumate. Daca il ajut cu mana se inchide de tot. Am incercat sa vad ce are, si am vazut ca obiectivul are o abatere spre stanga, si undeva agata in el. Cine ma poate azuta cu niste sfaturi in a demonta obiectivul?? am sa revin si cu poze.. Link spre comentariu
green_wall_13 Postat Noiembrie 5, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2009 Am reparat camera, am sa pun si pozele alea, dar am fost plecat. Poate sa-mi spuna si mie cat amperaj scoate incarcatorul original? Stiu ca trebuie sa scoata 3.3v dar cati mA ???? Aparatul este photosmart r707[attachment=4]Imagine0010.jpg[/attachment][attachment=3]Imagine0011.jpg[/attachment][attachment=2]Imagine0012.jpg[/attachment][attachment=1]Imagine0013.jpg[/attachment][attachment=0]Imagine0014.jpg[/attachment] Calitate slaba,..cu telefonul. Link spre comentariu
iulicuta2000 Postat Decembrie 9, 2009 Partajează Postat Decembrie 9, 2009 3.3v 2.5A am avut un r507 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum