Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

lcd de nokia 3310 conectat la portul LPT

Vizitator

Postări Recomandate

Cauta pe net "logitech mooding" acum cateva zile am dat de un site in care era conectat un display color de nokia la calculator, el fiind montat intr-un sobolan. S-ar putea sa dea explicatii si pentru alte display-uri tot acolo. Am postat pe undeva pe forum linkul insa nu-mi aduc aminte pe unde.

Intre timp, uite cateva linkuri cu montaje facute cu displayuri de telefoane (conectate la calc in principal)

http://sandiding.tripod.com/Bertys.html

http://www.lcdhype.de.vu/

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 29
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• niq_ro

3

• Blind

3

• Haralambie

1

• avengers

1

Top autori în acest subiect

am la indeman acum si un lcd de Alcatel One Touch Club cu vreo 20 pini.. si as vrea sa stiu daca macar asta se poate controla prin pc..vreau sa imi pun pe carcasa pt temp cpu si pl video de preferabil prin paralel port

Link spre comentariu

Cum se poate cu unul de nokia...se poate si cu altul, doar nu sunt astea de nokia mai cu mot. Important e sa stii pinoutul si cateva detalii despre lcd si astfel vezi daca trebuie sa modifici ceva prin soft...

Link spre comentariu

nu am gasit pinout-ul...tot ce stiu e k este un lcd pe 3 linii, de alcatel one touch club,cu 21 de pini... fara backlight .si siemens-ul este de la un mc60 cu 4096 culori , backlight si cu 10 pini.nu stiu nimic altceva decat ca este acelasi lcd k si la siemens A60, A75, C60, M55, S55.plz help me...

Link spre comentariu

nu stie nimeni? k din 3 lcd-uri.. nici unu nu stiu sa il conectezsiemens mc60 - 4096 culori - 10 piniacatel one touch club - monochrome -21 pininokia ?(Vechi) -monochrome 24 pini (alfanumeric 2X8)

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator florinica

Salutare sunt nou pe forumul asta si am gasit aici cateva randuri despre un display de la un siemens si a mzis sa imi incerca si io norocul.am doua displayuri de la siemens m55 de fapt acelasi ca la modelele Siemens M55 / S55 / A60 / A65 / C60 / MC60 are modul: LM15SGFNZ07 si controller: HM17CM4101 nu gasesc nicaieri o interfata pentru ele un data sheet nimic ma poate ajuta cineva??Putin probabil dar imi incerc norocul si astept orice fel de sugestie, idee, etc

Link spre comentariu
  • 8 luni mai târziu...

salut..am reusit sa fac rost de un lcd provenind de la o camera video jvc . Lcd-ul are urmatorul cod. YB10321-01-01 MONITOR PWB ( mai este scrisa si in rusa ..) iar mai jos scrie GCMK-M1X... ma poate lamuri cineva daca il pot folosi....la astfel de aplicatii..??

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări