Cilibiu Postat Octombrie 31, 2009 Partajează Postat Octombrie 31, 2009 Vreau si eu sa stiu care e diferenta intre ele ! Link spre comentariu
Jimmy Postat Octombrie 31, 2009 Partajează Postat Octombrie 31, 2009 intre ele difera felul in care variaza rezistenta in functie de pozitia cursorului. vezi graficul atasat: Link spre comentariu
remus68 Postat Octombrie 31, 2009 Partajează Postat Octombrie 31, 2009 Pentru mai multe detalii, citeste aici http://www.sonelec-musique.com/electron ... metre.html Link spre comentariu
Cilibiu Postat Noiembrie 1, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 1, 2009 Am observat chestia asta dar nu eram sigur daca asta e diferenta, ma gandeam ca este problema din fabrica.Multumesc mult pentru lamurire! Link spre comentariu
remus68 Postat Noiembrie 7, 2009 Partajează Postat Noiembrie 7, 2009 ma gandeam ca este problema din fabrica Bineinteles ca da ! In fabrica se hotaraste ce curba de variatie va avea acel potentiometru si stratul rezistiv se realizeaza in consecinta. Link spre comentariu
Vizitator burtik4u Postat Octombrie 14, 2010 Partajează Postat Octombrie 14, 2010 o intrebare, stie cineva pentru corectorul de ton la o statie, de care sa pun? mi-a zis cineva ca pentru volum si ton trebuie logaritmic, iar pentru balans trebuie liniar.. .a avut dreptate? poate fi o problema mare asta ? Link spre comentariu
remus68 Postat Octombrie 14, 2010 Partajează Postat Octombrie 14, 2010 Depinde ce corector de ton si cum se face reglajul de balans (poate fi liniar sau logaritmic, in functie de topologia schemei)... La volum e bine sa fie logaritmic, dar daca nu ai, nu-i mare bai - volumul nu se mai realizeaza progresiv, dar se poate regla. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum