Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

unde gasesc o sursa de 13.8V si 3-5A?

Vizitator kata

Postări Recomandate

Vizitator kata

caut o sursa stabilizata de ~ 13.8V si preferabil 5A.deocamdata am gasit petra-toroid - 35e+tva cam scumpa. merita banii???mondoplast - euro-cb nu stiu ce - 22e+tva. ati auzit de ei?adelaida - kit ~30$aveti ideea unde as putea gasi si alte oferte?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Fara intentia de a face reclama la firma de mai sus ii zice MONDOPLAST si are sediul central in Timisoara.Eu sint responsabil cu service-ul la ei. :wink: Au surse de la 3A la 50A in general la tensiunea de 13,2V.Dupa ce isi rezolva omul problema rog stergerea raspunsului meu pentru a nu fi interpretat ca fiind reclama.Thanks!

Link spre comentariu
Vizitator kata

am facut modificarea, scuze pt neatentie :)nu vreau sursa de calc pt ca e prea zgomotoasa...adelaida ce probleme are? au raspuns ultimii la mail dar totusi au raspuns :)@overdrivemondoplastu zice in oferta ca au sursele la 13.5 sau poate asta e doar oferta?:) o parere sincera despre aceste surse ale lor poti sa-mi dai? probabil le-ai vazut..:)

Link spre comentariu
Vizitator Kimnotyze

Daca te hotarasti sa ti-o construiesti singur noi te ajutam.Te costa:-1 bucata transformator de aprox. 50VA-1 bucata punte redresoare-Condensatori de filtrare.A doua solutie ar fi sa cauti pe Strada Maica Domnului, pe la magazinele de profil. Cu maxim 1 milion cumperi o sursa.

Link spre comentariu
Vizitator kata

una singura vreau dar cum nu-s tehnic:) trebuie sa o cumpar.am vazut si la conex dar e 1.5mil cea care scoate 5A. exagerat.mai degraba sa ma multumesc cu cea de 3A (800.000) pretul cel mai bun este insa la mondoplast...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări