Vizitator P.S.K. Postat Octombrie 30, 2009 Partajează Postat Octombrie 30, 2009 Buna ziua,As dori sa-mi spuneti daca stiti, unde as putea gasi condensatoare variabile de genul celor folosite in aparatele de radio portabile, radiocasetofoane. La magazinele unde am intrebat nu am gasit, iar pe net la diferite firme de piese lipsesc din oferta.Va multumesc!Numai bine. Link spre comentariu
doru3160 Postat Octombrie 30, 2009 Partajează Postat Octombrie 30, 2009 Pune si tu o poza sau da ceva amanunte despre tipul aparatului,are si UUS(de ex)chiar daca nu mai sunt in comert,sigur se mai gasesc prin diverse sertare cu piese pe la cei care se mai ocupa,au fost mai multe tipodimensiuni de condensatoare variabile la aparatele de care vorbesti. Link spre comentariu
Vizitator P.S.K. Postat Noiembrie 3, 2009 Partajează Postat Noiembrie 3, 2009 Buna Doru3160,E vorba de un condensator variabil de aprox. 15X15X10mm. E dintr-un radiocasetofon cu AM/FM. Problema lui a fost ca pe FM nu se putea face acordul din cauza hirsiitului. Am cerut cerut aceasta informatie in ideea de-al schimba. Nu credeam prea tare c-am sa reusesc sa-l curat. Am reusit, si acum merge ca nou. De-a lungul timpului, am vazut, ca tipodimensiuni, ca acesta si un pic mai mari, ca cele folosite-n Song-urile facute de Tehnoton, daca stiti.Am fost curios sa vad daca stie cineva de unde s-ar putea cumpara. In Timisoara, magazinul Dioda a fost "convertit" la altceva... La alte magazine din domeniu, se gasesc cu precadere "high-tech-urile" zilei... mai putin asa ceva.Sigur, prin bunavointa celor pasionati, ca si dvs. s-ar fi putut face ceva.Poate ca pe vreun site chinezesc, incepind de la citeva K bucati in sus, s-ar mai gasi...Va multumesc frumos!Toate bune! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum