Vizitator blacksword Postat Octombrie 30, 2009 Partajează Postat Octombrie 30, 2009 Am nevoie de ajutorul unui student/fost student anul 4 la Telecomunicatii, Iasi. Link spre comentariu
remus68 Postat Noiembrie 3, 2009 Partajează Postat Noiembrie 3, 2009 Daca formulezi si o intrebare, poate te ajuta cineva ! Link spre comentariu
doru3160 Postat Noiembrie 5, 2009 Partajează Postat Noiembrie 5, 2009 Daca formulezi si o intrebare, poate te ajuta cineva !Probabil si-a rezolvat problema sau nu mai prezinta interes,mie de 3 zile nu-mi raspunde la un mp...bunavointa a fost,da numai de o parte Link spre comentariu
remus68 Postat Noiembrie 6, 2009 Partajează Postat Noiembrie 6, 2009 Probabil aia e prima si ultima lui postare ! Link spre comentariu
Vizitator blacksword Postat Noiembrie 8, 2009 Partajează Postat Noiembrie 8, 2009 Daca formulezi si o intrebare, poate te ajuta cineva !Am nevoie de cursul de Comunicatii Digitale al profesorului Ciprian Comsa, http://telecom.etc.tuiasi.ro/telecom/staff/ccomsa/ . Link spre comentariu
doru3160 Postat Noiembrie 8, 2009 Partajează Postat Noiembrie 8, 2009 In prima jumatate a saptamanii ce vine ai un raspuns. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum