Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

intrebare amplif auto pioneer

omu_negru

Postări Recomandate

am intrat de curand in posesia unui amplif auto Pioneer GM-41A fostul proprietar nu stie de ce nu mai functioneaza asa ca s-a hotarat sa scape de el. am incercat sa-l testez dar nu se intampla nimic, nici macar un zgomot de fond, nimic.amplificatorul are un fir negru care este (-) un fir galben pe care scrie "To lighting switch terminal" si unu rosu pe care scrie "To electric terminal controled by ignition switch(12v CC)"Ciudat mi se pare faptul ca impedanta dintre firul negru (ground) si cel galben este 0. e normal sa fie asa? practic tensiunea de alimetare trebuie aplicata pe firele galben si negru, nu?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• BF37

1

• omu_negru

1

• indy666

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Alimentarea trebuie aplicata cu - la negru si + pe rosu si galben.

Ampliful se alimenteaza asa cum ti-a fost explicat mai sus , dar daca ai scurt intre masa si firul de remote nu prea vad cum ar putea functiona. Desfal si cauta cauza scurtului ( vezi ca mai are diode de protectie si poate e vreuna dintre ele dusa ).Bafta !
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări